Παναθηναϊκός: Θέλει Ινσούα η Λας Πάλμας

 
Παναθηναϊκός: Θέλει Ινσούα η Λας Πάλμας

Ενημερώθηκε: 06/08/18 - 14:11

Ακόμα ένα πρόβλημα, ήρθε να προστεθεί στον Παναθηναϊκό και αυτή τη φορά, έχει να κάνει με τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο, για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα.

Η Λας Πάλμας επιθυμεί διακαώς να πάρει τον Αργεντινό και εκείνος με τη σειρά του φέρεται να έχει «ψηθεί» πιέζοντας με όποιον τρόπο μπορεί για να πάει στην Ισπανία και να συνεργαστεί με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Live Sport, ο ατζέντης του Ινσούα έχει συμφωνήσει ήδη με την ομάδα της Segunda Division, ωστόσο το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Ο 27χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ. Αν καλυφθεί, οι «πράσινοι» θα πάρουν τα μισά από αυτά τα χρήματα, καθώς το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Ουντινέζε.

Προφανώς η Λας Πάλμας θα ήθελε να αποφύγει να πληρώσει το ποσό της ρήτρας, αλλά στον Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να πωληθεί ο παίκτης για λιγότερα χρήματα. Αν πάντως η ισπανική ομάδα καλύψει το ποσό της ρήτρας, δεν θα μπορέσουν οι «πράσινοι» να κάνουν τίποτα.

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Ινσούα θα προβληματίσει περαιτέρω τον Γιώργο Δώνη, δεδομένου ότι στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει μόνο ο άπειρος Χατζηθεοδωρίδης, ενώ κατά συνθήκη μπορεί να καλύψει τη θέση ο Οικονόμου.