Βρήκε σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός!

 
Βρήκε σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός!

Ενημερώθηκε: 20/08/18 - 21:59

Ανάσα για τον Παναθηναϊκό καθώς δείχνει να ολοκληρώνεται το θρίλερ με την απόκτηση του βασικού σέντερ φορ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η υπόθεση απόκτησης του Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, καθώς οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραμένει ελεύθερος και οι Γερμανοί να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία εφόσον όλα πάνε καλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε νέα πρόταση στους Βεστφαλούς η οποία και τελικώς έγινε δεκτή με τον νεαρό επιθετικό να ντύνεται όπως όλα δείχνουν στα πράσινα. Έτσι, προστίθεται μία σημαντική επιλογή για την γραμμή κρούσης στα χέρια του Γιώργου Δώνη που βεβαίως περιμένει και την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του ξένου φορ.

Ολυμπιακού

Ο 19χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Γερμανία για λογαριασμό της Ντόρτμουντ. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για την έλευση του και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις του τριφυλλιού για να ολοκληρωθεί το ελλιπές ρόστερ.