Super League: Νέα "μάχη" στην Πλατεία, για "2Χ2" ο Ολυμπιακός

 
Super League: Νέα "μάχη" στην Πλατεία, για "2Χ2" ο Ολυμπιακός

Ενημερώθηκε: 02/09/18 - 13:54

Δεύτερης αγωνιστικής συνέχεια, σήμερα, με τρείς δυνατές αναμετρήσεις για όλα τα γούστα. Η αρχή γίνεται, στις 19:15, όπου ο Πανιώνιος, υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας.

πανιωνιος παοκ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ξεπεράσει τον αποκλεισμό του από τη Μπενφίκα και να κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Αλίν Τόσκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει φανέλα βασικού στον Χατσερίντι δίπλα στον Κρέσπο. Ελ Καντουρί και Ουάρντα είναι τα φαβορί για τα άκρα της επίθεσης.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Δύσκολα θα αλλάξει το 3-4-3 ο Ανιγκό. Τον τραυματία Κότσιτς αναμένεται να αντικαταστήσει ο Παπαγεωργίου, ενώ οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι με την πρεμιέρα.

αρης αελ

Την ίδια ώρα, ο Άρης υποδέχεται στο «Καυταντζόγλειο» την ΑΕΛ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει περίπου 20.000 φίλους στο πλευρό της τους οποίους ο Πάκο Ερέρα θεωρεί τον 12ο παίκτη της ομάδας. Ανέτοιμους έκρινε ο τεχνικός του Άρη τους Σιώπη και Μαρτίνες. Χωρίς απουσίες θα παραταχτεί η ΑΕΛ.

οσφπ πας

Τέλος, στις 21:30, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ψάχνοντας την τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη επί των Γιαννιωτών για να κάνει το 2 στα 2. Εκτός ο Ανσαριφάρντ που ακούγεται έντονα για τη Νότιγχαμ, αλλά και ο Χασάν που απέκτησε αιμάτωμα στη ρεβάνς με τη Μπέρνλι. Για πρώτη φορά στην αποστολή οι Κούτρης και Μασούρας. Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει φανέλα βασικού στον Κρίζμαν.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός-Λαμία 3-1
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-1
Ατρόμητος-Ξάνθη 0-0

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Άρης-ΑΕΛ (19:15, ΕΡΤ)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:15, Novasports 2)
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, Novasports 1)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (21:30, Novasports 1)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (21:30, ΕΡΤ)