Κύπελλο Ελλάδος: Εντυπωσιακές πρεμιέρες για Βόλο και Κισσαμικό, "έκλεψαν" βαθμό τα Τρίκαλα

 
Κύπελλο Ελλάδος: Εντυπωσιακές πρεμιέρες για Βόλο και Κισσαμικό, "έκλεψαν" βαθμό τα Τρίκαλα

Ενημερώθηκε: 25/09/18 - 20:30

Ο ΝΠΣ Βόλος… σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως μαρτυράει και το τελικό 5-1 υπέρ του, για την πρώτη αγωνιστική, της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο 21ο λεπτό, όταν ο Μάντζης σκόραρε προ κενής εστίας. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λίταινα ισοφάρισε με δυνατό σουτ σε 1-1. Ο Βόλος, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Κότο να κάνει σέντρα-σουτ από δεξιά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτογλίδη!

Στη συνέχεια, η διαφορά ποιότητας ήταν εκείνη που ανέβασαν τελικά τον δείκτη του σκορ σε δυσθεώρητα επίπεδα, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 στο 65’, χάρη σε πλασέ του Πέντα, ενώ ο Μάντζης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο 69' και ταυτόχρονα και το 4-1, για να έρθει ο Πίτου Γκαρσία στο 81ο λεπτό και με απευθείας εκτέλεση φάουλ να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΝΠΣ Βόλαος-Απόλλωνας Λάρισας 5-1
ΑΕΚ-Λαμία (δεν έχει οριστεί)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1) ΝΠΣ Βόλος 3
2) ΑΕΚ 0
3) Λαμία 0
4) Απόλλωνας Λάρισας 0

οφι κισσαμικος

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Κισσαμικός του Γιώργου Πετράκη καθάρισε 2-0 τον Ο.Φ. Ιεραπέτρας (που αγωνίστηκε ως τυπικά γηπεδούχος στο Παγκρήτιο).

Οι Χανιώτες πίεσαν από το πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα. Με το ξεκίνημα λοιπόν του β’ μέρους αξιοποίησαν την υπεροχή τους και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ζιούλη (48’).

Από ‘κει και πέρα όλα απλοποιήθηκαν και παρά την φιλότιμη προσπάθεια του ΟΦΙ να αντιδράσει, ήρθε ο Βρεττός στο 90’ να διπλασιάσει τα τέρματα του Κισσαμικού και να σφραγίσει το νικηφόρο ξεκίνημά του στη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
ΟΦΙ-Κισσαμικός 0-2
(48’ Ζιούλης, 90’ Βρεττός)

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (αναβλήθηκε)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου
Κισσαμικός 3 (2-0)
Παναθηναϊκός 0 (0-0)
Παναιτωλικός 0 (0-0)
ΟΦΙ 0 (0-2)

παραλιμνι τρικαλα

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, τα Τρίκαλα μπορούν να είναι ικανοποιημένα από το σημερινό αποτέλεσα. Στο πρώτο παιχνίδι τους για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου απέσπασαν ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αν και ειδικά στο πρώτο 45λεπτο αγωνιστικά ήταν σαφώς ανώτερα συγκριτικά με τον αντίπαλό τους.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν ωστόσο στο 31ο λεπτό είδαν τον Απόλλωνα να παίρνει το προβάδισμα, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μερεσιώτη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 43ο λεπτό με τον Τσιμίκα μετά από όμορφη ενέργεια του Γιουκαρή.

Στο δεύτερο μέρος, άλλαξε το σκηνικό με τα Τρίκαλα να μένουν με εννιά παίκτες (αποβολές για Τσιάρα και Γκουγκούδη) και οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τους δύο παίκτες παραπάνω, χωρίς όμως να το καταφέρνουν, με το ματς να τελειώνει ισόπαλο 1-1.