Εξηγήσεις ζητά ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝ.ΕΛ. για τις δηλώσεις Τοσουνίδη

 
Εξηγήσεις ζητά ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝ.ΕΛ. για τις δηλώσεις Τοσουνίδη

Ενημερώθηκε: 11/10/18 - 17:38

Του Σπύρου Παπαδάκη ([email protected])

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του εκπροσώπου τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρου Τοσουνίδη πως σε περίπτωση που η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, θα συνταχθούν στο πλευρό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Επόμενη μέρα», ανέφερε , πως οι ΑΝΕΛ έχουν πει ξεκάθαρα πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας μάλιστα ότι είναι πιθανό να συνταχθούν με τη Ν.Δ και να υπερψηφίσουν πρόταση μομφής της εάν η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμευτεί ότι «δεν θα δώσει το όνομα Μακεδονία».

Ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ στην προσπάθειά του να «λειάνει» τις γωνίες σε συνέντευξή του στον XFM 94,3 και στην εκπομπή «Για ποιον χτυπά η καμπάνα» τόνισε πως «στόχος μου είναι να αποκαλύψω την υποκρισία και την ανεπάρκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για το σκοπιανό».

«Πουθενά με Μητσοτάκη…»

Έντονη είναι η αντίδραση ενός εκ των κορυφαίων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. οποίος έχοντας ακούσει τις τοποθετήσεις του κ. Τοσουνίδη περιμένει να επικοινωνήσει με τον κ. Καμμένο για να τον ρωτήσει αν είναι κεντρική πολιτική απόφαση του κόμματος η τοποθέτηση του εκπροσώπου.

«Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνω στο κόμμα», τονίζει κατ’ αποκλειστικότητα στο “thepressroom.gr” και συνεχίζει…. «δεν έχουμε καμία δουλειά με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμένα προσωπικά ακόμα κι αν με διαβεβαιώσουν πως με τον Μητσοτάκη μου εξασφαλίζουν εισιτήριο για τον παράδεισο και πάλι θα πω όχι και θα φύγω», λέει εμφαντικά….

Σήμερα μάλιστα ο πρώην γραμματέας του κόμματος και νυν γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού Γιάννης Μοίρας, με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζει πως «όσα έχω συνολικά πει και γράψει για τον Μητσοτάκη, κυρίως όμως με όσα πιστεύω και σκέφτομαι γι ´αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε τίποτα κοινό μαζί του».

Δείτε την ανάρτησή του Γιάννη Μοίρα:

Γιάννης Μοίρας ΑΝΕΛ