Προφυλακίσεις για το κύκλωμα των ναρκωτικών-Τοξικομανής δήλωσε ο γιος του πρώην βουλευτή

 
Στη φυλακή και ο γιος του πρώην βουλευτή για το σκληρό κύκλωμα των ναρκωτικών

Ενημερώθηκε: 18/10/18 - 22:14

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορουμένους, που είχαν συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών -ανάμεσά τους και ο γιος πρώην βουλευτή, που κατηγορείται για την υπόθεση.

Ωστόσο ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και μια 34χρονη, η μοναδική γυναίκα κατηγορούμενη.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με συλλήψεις για ναρκωτικά-Προσήγαγαν και δύο αστυνομικούς


 

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι κατηγορούμενοι, στο σύνολό τους, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, πλην όμως δεν κατάφεραν να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα, καθώς οι πέντε εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε στην απολογία του πως γνώριζε την ύπαρξη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και εισχώρησε σε αυτό ως «μυστικός», για να το ξεσκεπάσει..Δεν έπεισε όμως γιατί ποτέ δεν ενημέρωσε ως είθισται την υπηρεσία του.

Αστυνομικοί «πρωταγωνιστές» σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

γιος του πρώην βουλευτή και πρώην ευρωβουλευτή,

Ο 31 ετών, στην απολογία του υποστήριξε πως είναι χρήστης ναρκωτικών και υπέβαλε αίτημα για διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης.

Να σημειωθεί πως στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη αστυνομικός, ο οποίος ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης.