Δείτε τη στίγμη της σύλληψης μετανάστη από περαστικούς ένω προσπαθούσε να κλέψει κινητά (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 Δείτε τη στίγμη της σύλληψης μετανάστη από περαστικούς ένω προσπαθούσε να κλέψει κινητά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 21/10/18 - 19:10

Το νόμο στα χέρια τους παίρνουν κάτοικοι στην Λέσβο από την ανεξέλεγκτη δράση παράνομων μεταναστών στο νησί, με τις όποιες επιπτώσεις μπορεί νά έχουν τέτοιες κινήσεις. Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε καταγράφηκαν, μέρα μεσημέρι, από κινητό αυτόπτη μάρτυρα περιστατικού έξω από το παλαιό δημαρχείο της Μυτιλήνης.

Το Ελληνικό Κράτος, μη μπορώντας να διαχειριστεί ομαλά το μεταναστευτικό πρόβλημα, έχει εγκλωβίσει, περισσότερους από 10.000 μετανάστες στην Λέσβο. Έτσι οι "εξαθλιωμένοι" αυτοί άνθρωποι ξεμένουν από χρήματα και φτάνουν σε απόγνωση.

Μοιραία λοιπόν για να επιβιώσουν, πολλοί από αυτούς αδιαφορώντας για τις όποιες ποινικές ευθύνες τους καταλογιστούν, κλέβουν μέρα μεσημέρι πολίτες της Μυτιλήνης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Φαγητά, ποτά, τσιγάρα, κινητά είναι στους άμεσους στόχους τους.

Ένα τέτοιο περιστατικό είχαμε σήμερα το μεσημέρι στην Προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεριμένα έξω από το Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, που μπορείται να δείτε πιο κάτω, παράνομος μετανάστης, νεαρής ηλικίας, έκλεψε κινητά ψαράδων μέσα από τα αυτοκίνητα τους και στην προσπάθεια του να διαφύγει τον έπιασαν περαστικοί και καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι περαστικοί έχοντας ξαπλώσει κάτω τον μετανάστη, δεν τον αφήνουν να φύγει παρά την προσπάθεια που κάνει ο νεαρός ενώ όπως ακούγεται η αστυνομία που την έχουν φωνάξει έχει καθυστερήσει να φθάσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά με αρκετή καθυστέρηση στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό μετανάστη, ενώ πήραν και μαρτυρίες από τους εμπλεκόμενους.

Στο βίντεο που ,μπορείτε να δείτε επίσης ακούγεται ο νεαρός παράνομος μετανάστης να εκλιπαρεί λέγοντας «no Police»:

ΠΗΓΗ: lesvospost.com