Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ALPHA (ΦΩΤΟ)

 
ALPHA

Ενημερώθηκε: 05/11/18 - 21:37

Η εξαγορά της πλειοψηφίας του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA από την εταιρία SEILA, θυγατρική της MOTOR OIL, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, σηματοδότησε ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Δραϊνάκης

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ALPHA σήμερα (Δευτέρα 5/11), επισημοποιήθηκε η είδηση που ήθελε τον Μανώλη Δραϊνάκη, να αναλαμβάνει την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου. Ο κ. έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του «Χρυσού Οδηγού και θεωρείται άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης της Οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ALPHA:

«Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) με την SEILLA ENTERPRISES LIMITED (100% θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ο κ. Μανώλης Δραϊνάκης.

Ο κ. Δραϊνάκης, διακεκριμένο στέλεχος στον χώρο των Επιχειρήσεων και με αναμφισβήτητες ικανότητες στον τομέα του Management, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω δυναμική πορεία του ALPHA».

Μανώλης Δραινάκης

Το "Who is who" του Μανώλη Δραϊνάκη

σας έχει ενημερώσει από προχθές Σάββατο (3/11) 

thepressroom.gr

Όπωςτο , ο νέος "ισχυρός άνδρας" του ALPHA είναι παιδικός φίλος και συμμαθητής του προέδρου του STAR Πάνου Κυριακόπουλου, ο Μανώλης Δραϊνάκης είναι κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όπως ήδη αναφέρθηκε έχει διατελεσει CEO στην εταιρεία «ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΕ» και στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καθώς και Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακής Μονάδας Συναλλαγής στον ίδιο Οργανισμό.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του από το τμήμα Πωλήσεων της Siemens.