Champions League: Εκδίκηση και... πρόκριση για Ατλέτικο και Ντόρτμουντ (BINTEO)

 
Champions League: Εκδίκηση και... πρόκριση για Ατλέτικο και Ντόρτμουντ

Ενημερώθηκε: 07/11/18 - 00:24

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε πως δεν της "έκατσε" καλά η τεσσάρα στο "Signal Iduna Park" και με μια πειστική εμφάνιση, επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τον Δ' όμιλο του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος», με τέρματα των Σαούλ (33’) και Γκριεζμάν (80’) «έπιασαν» τους Βεστφαλούς στους 9 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, για τους Γερμανούς, αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από 15 παιχνίδια.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα και αν οι παίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού δημιούργησαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες. Από την άλλη, οι παίκτες του Λουσιέν Φαβρ παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες (45’ Μοντέρο), Λούκας, Φιλίπε Λουίς, Ρόντρι, Τόμας, Σαούλ, Κορέα (81’ Βιτόλο), Κάλινιτς (62’ Ζέλσον Μάρτινς), Γκριζμάν

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Ακανζί, Τοπράκ, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Πούλισιτς (59’ Γκερέρο), Ρόις, Σάνκο (79’ Λάρσεν), Πάκο Αλκάθερ (75’ Γκέτσε)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1. Ντόρτμουντ 9 (8-2)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (7-6)
3. Κλαμπ Μπριζ 4 (6-5)
4. Μονακό 1 (2-10)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Τετάρτη 28/11
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό (19:55)
Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ (22:00)