Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 00:48

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στην λύση ενός προβλήματος που σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Οικονομικά θέματα θα έχουν καλή έκβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα προσωπικά σας θέματα με περισσότερη συντροφική διάθεση, βγάζοντας την μαχητικότητα που σας διακρίνει αυτές τις μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους υπόλοιπους τομείς, που μάλλον τους έχετε παραμελήσει, όχι αναίτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία καλή συναισθηματική περίοδο, αλλά οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να πάρουν αποφάσεις που δεν θέλουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, τον χώρο που ζείτε και εργάζεστε και ίσως να αναζητήσετε νέα κατοικία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πλούσια επικοινωνιακή μέρα, θα αποδειχθεί η σημερινή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ότι σας κρατά μακριά από τις δραστηριότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα προβληματιστείτε έντονα για ένα συναισθηματικό θέμα που μάλλον έχει οικονομικές προεκτάσεις. Φροντίστε να μην κάνετε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά περίεργη σήμερα, κυρίως από θέματα που έχουν την αφετηρία τους σε οικογενειακές σχέσεις. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να χαλάσει την μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα θα έχουν μία περίεργη «καθοδήγηση», βάζοντας τα θέματα που σας απασχολούν σε μεγεθυντικό φακό. Μην αφήσετε να σας ταλαιπωρήσουν άτομα με κακή συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κατανοήσετε κάποια θέματα που σας έχουν περικυκλώσει με αμφιβολίες. Μην κάνετε εσφαλμένες αγορές και φροντίστε να ξοδεύετε χρήματα εκεί που είναι απαραίτητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπερβολή σήμερα θα σας χαρακτηρίζει, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, όπου ο ζήλος θα είναι σε υπερβολικό βαθμό. Κάποια ευκαιρία θα πρέπει να την ζυγίσετε σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην βιάζεστε σήμερα να κάνετε τα «πάντα». Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας και το άγχος μάλλον θα σας κάνει να πέσετε σε σφάλματα που είναι άδικο να γίνουν.