Νέα τηλεοπτική «βόμβα» - Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη

 
Νέα τηλεοπτική «βόμβα» - Αυτή είναι η εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη

Ενημερώθηκε: 09/11/18 - 19:29

Μέτα την είδηση «βόμβα» που έσκασε το πρωί της Παρασκευής (9/11), για την διακοπή της συνεργασίας του OPEN με τον Μένιο Φουρθιώτη, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δείχνουν «γρήγορα αντανακλαστικά» και έχουν βρει ήδη ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει το Σαββατοκύριακο τα «Αποκαλυπτικά».

OPEN TV

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Σαββάτο (10/11) στις 14:30 στο , επανέρχεται η εκπομπή «Παιδιά από Σπίτι», την ομάδα της οποίας είχαμε γνωρίσει από την καλοκαιρινή σεζόν στο «Epsilon» πριν αυτό μετονομαστεί σε «Open».

Στην παρουσίαση της εκπομπής (που θα μεταδίδεται κάθε Σ/Κ από τις 14:30 έως τις 16:45), σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα βρίσκονται η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ελίνα Κέφη και ο Γιώργος Παράσχος, ενώ, κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος είχε ενταχθεί στην ομάδα των «Αποκαλυπτικών».

Υπενθυμίζεται ότι: Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απομάκρυνση του Μένιου Φουρθιώτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη

Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά του καναλιού «Έψιλον» και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύτηκε η σχετική απόφαση του δικαστηρίου.