Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (12-18/11)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (12-18/11) από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 12/11/18 - 00:27

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (12/11/18 με 18/11/18) από την Αλεξάνδρα Καρτά σας ενημερώνουν ότι υπάρχει μία περίοδος αλλαγών και επανεξέταση βασικών θεμάτων.

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη από γεγονότα και εξελίξεις, που είτε το θέλετε είτε όχι, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Φροντίστε να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνες καταστάσεις και μην δώσετε τροφή σε άτομα να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε καλή διάθεση για πολλά ζητήματα, τα άτομα όμως από το περιβάλλον σας, ίσως να μην είναι σύμφωνα για τις δικές σας αποφάσεις. Από τις 17 του μήνα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μέρες αυτές δεν θα έχουν σχετική ησυχία, μιας και ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα γίνει ανάδρομος από τις 17/11. Θα υπάρχουν συσσωρευμένα συναισθήματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με πολύ ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να αποβάλλετε κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα από την ζωή σας, που σας είναι επιζήμια. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για ένα επαγγελματικό θέμα, από τις 17/11.

ΛΕΩΝ: Έχετε μία περίεργη αίσθηση σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα, ότι δεν θα ολοκληρωθούν αυτά που θέλετε να κάνετε. Φροντίστε να προγραμματίσετε μέχρι τις 16/11 κάποιες υποθέσεις σας, γιατί μετά θα υπάρχουν ανατροπές έως τις 6/12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πλανητικά νέα για σας αυτή την περίοδο, θα είναι αρκετά πολύπλοκα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17/11, δεν θα σας αφήσει να βάλετε σειρά σε πολλά θέματα που εκκρεμούν, ενώ η παρουσία του Άρη απέναντι σας, σας ωθεί σε ριζοσπαστικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, ξεκινά την ορθή πορεία της στις 16/11, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο ισορροπημένους με τις συναισθηματικές σας επιλογές. Ο Ερμής βέβαια ανάδρομος την επόμενη μέρα, θα αναβάλει μετακινήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή δεν αγαπά τις βιαστικές κινήσεις και γι αυτό τον λόγο μην ζητάτε το παραπάνω, εφόσον οι αναβολές και τα μπερδέματα είναι αναμενόμενα. Από τις 16/11, ο Άρης από τους Ιχθύες, θα φέρει εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η περίοδος αυτή απαιτεί αναθεωρήσεις και ενδοσκόπηση. Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, από τις 17/11, θα σας βάλει σε διλήμματα, όσον αφορά την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σε όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, θα σας κάνει ανήσυχους με εργασιακά θέματα, αλλά και με θέματα υγείας. Μπορεί να ασχοληθείτε παραπάνω με κάτι που σας έχει ενοχλήσει, βάζοντας τον εαυτό σας σε μία ψυχολογική δοκιμασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα αυτή θα έχει μία θετική νότα, ακόμη και αν πολλά θέματα για κάποιους άλλους στο περιβάλλον σας, δεν θα είναι ιδανικά. Θα αναθεωρήσετε ότι θεωρείτε επιζήμιο και θα απαλλαγείτε από τις εντάσεις που σας προκαλούσε ο Άρης στο ζώδιο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανοίγει μία περίοδος που θα πρέπει να δώσετε περισσότερο βάση σε επαγγελματικά θέματα. Μην σκεφτείτε νέα ξεκινήματα σε οτιδήποτε σημαντικό, εφόσον η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει αναβολές. Στο τέλος της εβδομάδας θα πάρετε μία ανάσα αισιοδοξίας.