Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 20 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 20 Νοεμβρίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 20/11/18 - 00:00

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, ενημερώνοντας μας ότι η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Κριό, κάνοντας δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας βίαια συναισθήματα και προστριβές, που δεν μπορούν να ελεγχθούν.

ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο Άρη-Δία, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες σας κάνει να υπερβάλλετε σε πολλά θέματα και να μην ακούτε την γνώμη των άλλων. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει αρκετές εναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα η ψυχολογία σας θα έχει ακόμα επιβαρυνθεί με την Σελήνη στον Κριό βάζοντας σε δεύτερη μοίρα σκέψεις και πράξεις , που θα σας ωφελήσουν οικονομικά και συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν , χωρίς να βρίσκονται εύκολα λύσεις στα τυχόν προβλήματα. Ίσως να παρουσιαστούν νομικές υποθέσεις, που δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε επί του παρόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας πιέζει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα επαγγελματικά σας και γενικά με την επαγγελματική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Το τετράγωνο που δημιουργεί ένταση με τον Άρη και τον Δία αποτρέπει κάθε σκέψη σας, ώστε να ασχοληθείτε με θέματα, που θα ρισκάρετε είτε τα οικονομικά σας είτε την συναισθηματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο συνεχίζει να ταλαιπωρεί την καθημερινότητα σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Επαγγελματικά θέματα δημιουργούν μια εσωτερική ανησυχία.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα σας δώσει ανησυχίες και αρνητικά αποτελέσματα, για την προσωπική σας ζωή. Προσοχή σε θέματα υγείας και ακατάστατης διατροφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα σας προβληματίσουν και ίσως να πρέπει να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, για να καταλήξετε σε μια πιο σωστή απόφαση για την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη από την θέση της στον Κριό ευνοεί τα συναισθηματικά σας, αλλά γίνεται επικίνδυνη για οικονομικά ρίσκα. Καλό είναι σήμερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγετε εντάσεις με την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο επίκεντρο των γεγονότων βρίσκεται και σήμερα το οικογενειακό σας περιβάλλον, όπως επίσης και θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Από εσάς θα εξαρτηθούν τα αποτελέσματα αυτών των θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και αυτές οι μέρες για εσάς δεν είναι ούτε άσχημες , ούτε καλές θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας και να μην γίνεστε αφελείς σε ανθρώπους, που επιβουλεύονται την υλική σας υπόσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο δικό σας ζώδιο και να δημιουργεί εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και εν γένει στο περιβάλλον σας. Μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να γίνει εχθρός των συμφερόντων σας.