Χαμός στο πλατό του «The 2Night Show» - Δείτε πως «εκδικήθηκε» ο ΣΚΑΙ τον ΑΝΤ1 για το Nomads

 
Χαμός στο πλατό του «The 2Night Show» - Δείτε πως «εκδικήθηκε» ο ΣΚΑΙ τον ΑΝΤ1 για το Nomads

Ενημερώθηκε: 20/11/18 - 16:58

Στα «χαρακώματα» βρίσκονται ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1, χαρακτηριστικό είναι το έντονο παρασκήνιο που οδήγησε στην ακύρωση της εμφάνισης του Πάνου Μουζουράκη ως καλεσμένου στην πρεμιέρα του «The 2Night Show», το οποίο αλλάζει ώρα προβολής και αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες στις 11 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (26/11).

του εξώδικου που έστειλε ο Αντζούν Ιλιτζαλί

την μαζική «εισβολή» παικτών του ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των δύο τηλεοπτικών σταθμών με τη διαμάχη τους μάλιστα να έχει φουντώσει εξαιτίας και , στον ANT1. Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor κατηγορεί τον σταθμό του Αμαρουσίου, για αντιγραφή του Survivor από το Nomads, μετά και στην Μαδαγασκάρη, όπου γυρίζονται οι «Νομάδες».

 πρεμιέρας

Τελευταίο επεισόδιο η «ανατροπή» στα δεδομένα της του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον ΣΚΑΙ να «παίρνει το αίμα του πίσω «κλέβοντας» τον καλεσμένο Πάνο Μουζουράκη, κυριολεκτικά μέσα από το πλατό του «The 2Night Show».

Σύμφωνα με το youweekly.gr: «ανάμεσα στους καλεσμένους λοιπόν επρόκειτο να είναι και ο Πάνος Μουζουράκης! Ο Πάνος πήγε, τα γυρίσματα έγιναν αλλά... ένα τηλεφώνημα έφερε την ανατροπή! Από το ΣΚΑΙ έμαθαν από τρίτο πρόσωπο ότι ο Πάνος ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής του Γρηγόρη και ξεκίνησε μάχη!

Ο Πάνος ναι μεν είχε πάρει άδεια από την δισκογραφική του για να είναι στο The tonight show 2 αλλά όχι από τον ΣΚΑΙ ο οποίος ήθελε ρητά να μην είναι σε κανένα πρόγραμμα άλλου καναλιού!

Μπήκαν λοιπόν στη μέση οι υπεύθυνοι και ζήτησαν η συνέντευξη να κοπεί! Να κοπεί ή έστω να σταματήσει.... αυτό λοιπόν δεν άρεσε καθόλου στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1! Ζήτησαν λοιπόν σα να λέμε μια μέση λύση! Τώρα θα μου πείτε ποια είναι η μέση λύση; Να προβληθεί η εκπομπή με τον Πάνο μετά τις 19/12 που τελειώνει οριστικά το Voice! Το τι έγινε τελικά; Η συνέχεια επί της οθόνες μας αφού το μαλλιοτράβηγμα καλά κρατεί!», καταλήγει το δημοσίευμα.