Next top model spoiler: Αυτή είναι η τελικά τριάδα

 
Next top model spoiler: Αυτή είναι η τελικά τριάδα

Ενημερώθηκε: 21/11/18 - 11:01

Next top model spoiler: Το reality μόδας είναι αδιαμφισβήτητα η αποκάλυψη της τηλεοπτικής σεζόν αφού σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

Φωτογραφήσεις, κόντρες, ίντριγκες και μια κριτική επιτροπή που έχει τις διαφωνίες της συνθέτουν ένα σκηνικό που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Όσο περνά ο καιρός ο ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών αυξάνεται με αποτέλεσμα οι συμπεριφορές να οξύνονται και να αλλάζουν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ιωάννας Σαρρή

Στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε είδαμε την αποχώρηση της την ώρα που στο σπίτι του reality έχουν απομείνει10 κορίτσια που κυνηγούν το όνειρό τους.

Next top model

Ειρήνη Καζαριάν

Άννα Αμανατίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει σε περίπου ένα μήνα και θα είναι LIVE. Βέβαια τα γυρίσματα του έχουν προχωρήσει παρά πολύ σε σχέση με όσα βλέπουμε εμείς στα επεισόδια με αποτέλεσμα ήδη να κυκλοφορούν οι πρώτες διαρροές (spoiler). Όπως αναφέρει λοιπόν το Peoplegreece στην τελική τριάδα του παιχνιδιού βρίσκονται οι , Εβελίνα Σκίτσκο και Μαριάννα Παινέση. Αυτή που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση είναι η .

Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι διαρροές (spoiler) ή αν τελικά θα γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή…