Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου από την αστρολόγο μας, Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 00:00

H Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα μας ενημερώνει ότι η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί μία [φαινομενικά] καλή περίοδο. Θετικά αλλά και αρνητικά γεγονότα, συνυπάρχουν αρμονικά, για να δείξουν ότι όλα μπορεί να έχουν δύο πρόσωπα συγχρόνως.

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί μία [φαινομενικά] καλή περίοδο. Θετικά αλλά και αρνητικά γεγονότα, συνυπάρχουν αρμονικά, για να δείξουν ότι όλα μπορεί να έχουν δύο πρόσωπα συγχρόνως.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες οι συνθήκες γύρω από τα οικονομικά σας θέματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποιες από τις σχέσεις σας, θα έχουν μία σχετική ανάμιξη σε οικονομικές υποθέσεις, που θα σας δώσουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο ενθουσιασμός σας, θα είναι κάτι που θα πρέπει να περιορίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος σε μία άβολη για σας θέση, θα σας κάνει να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, αλλά και να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, μετά από ένα γεγονός που θα συμβεί.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σας προβληματίζει αρκετά σχετικά με το μέλλον της κοινωνικής σας ζωής. Μοιάζετε εγκλωβισμένοι στα [θέλω] των άλλων, ενώ απομακρύνεστε από τους δικούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος στους Διδύμους, βρίσκεται σε ένα πολύ κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, όπου βάλλεστε από όλους και όλα. Η περίοδος αυτή είναι δοκιμασία για όλες σας τις σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος σήμερα στους Διδύμους, σας ανανεώνει και σας δείχνει νέους δρόμους ανάπτυξης. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα ξεκάθαρες, αλλά θα πρέπει να εστιάσετε με δύναμη σε ότι σας χαρακτηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη Πανσέληνος αυτή για σας, εφόσον θα έχετε αρκετή ένταση σε οικονομικά θέματα που δεν είναι εύκολο να διευθετήσετε. Μην υπογράψετε συμβόλαια και μην μπείτε σε νέες οικονομικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους για προσωπικά θέματα και νέους συνεταιρισμούς. Η δυσαρμονία του Άρη, δημιουργεί άσχημες συνθήκες, αν δεν τις προσέξετε με σωστούς χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει ευαισθησία σε θέματα υγείας, βάζοντας τον εαυτό σας σε έναν βραχύχρονο διάστημα αποχής από τα καθημερινά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, λόγο της συμμετοχής του Δία, αλλά και του Άρη, σας κάνει αρκετά ενθουσιώδης με οικονομικά θέματα, που θα πρέπει να προσέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, σας κάνει αρκετά ανήσυχους με πολλά θέματα που σχετίζονται με την καριέρα την οικογένεια, αλλά και την προσωπική σας ζωή.