Συνεχίζεται ο εφιάλτης για το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ - Μεταφέρεται σε σκληρές φυλακές

 
Συνεχίζεται ο εφιάλτης για το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ  - Μεταφέρεται σε σκληρές φυλακές

Ενημερώθηκε: 26/12/18 - 16:00

Νέα κόλαση για την Ειρήνη Μεσσαροπούλου από την Λέσβο η οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ έχοντας στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης το 2017.

Η κοπέλα βρίσκεται στις φυλακές εδώ και 14 μήνες και φέτος έκανε τα δεύτερα Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά της, περιμένοντας τη δίκη που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο εφιάλτης για την Ειρήνη δεν έχει τέλος αφού στις 22 Ιανουαρίου θα κλείσει τα 21 της έτη κάτι που σημαίνει ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε άλλες φυλακές πολύ πιο σκληρές.

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στο STAR εξήγησε ότι τα πράγματα δυσκολεύουν και ότι η αγωνία για τη δίκη είναι μεγάλη, αφού θα κρίνει το μέλλον της. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς στην Ελλάδα σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν υπήρξε ως τώρα, στο δικό μας σύστημα, αθωωτική απόφαση.

«Στις 7 Μαρτίου θα γίνει η δίκη και θα κρατήσει 7 ημέρες, ενώπιον 7 ενόρκων, οι οποίοι θα κρίνουν αν η Ειρήνη είναι αθώα ή όχι. Ελπίζω τον Μάρτιο να έχουμε καλά νέα. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά της», δήλωσε ο δικηγόρος.