Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/02) τον αγώνα επάθλου;

 
Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/02) τον αγώνα επάθλου;

Ενημερώθηκε: 04/02/19 - 12:45

Survivor: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Τούρκοι

Έλληνες και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια να πάρουν την νίκη και να κερδίσουν το έπαθλο που θα είναι πιθανότατα φαγητό.

αγώνισμα ασυλίας

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε το δεύτερο , το οποίο κέρδισαν οι Τούρκοι επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει το πρωί της Κυριακής. Οι Έλληνες με αυτή την ήττα σήμερα θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού και θα δουν έναν από τους τρεις υποψήφιους να μπαίνει νωρίς-νωρίς στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ρία Κολοβού

Τόνι Σταυράτης

Survivor

Ιουλιέτα Κίτρινου

Ντέμη Τσαγανού

Στο πρώτο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας που έγινε, οι δύο παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν και να διασφαλίσουν τη θέση τους για τη συνέχεια του reality επιβίωσης, ήταν η και ο . Μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας του προτεινόμενοι για αποχώρηση προέκυψαν οι, Σπύρος Γουρδούπης και .

Δημήτρης Μαργαρίτης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο , αποχώρησε μετά από σοβαρό τραυματισμό και θα κλιθεί να αντικατασταθεί από άλλον παίκτη.

Σήμερα το βράδυ η ελληνική ομάδα θέλει τη νίκη όσο τίποτα άλλο για να πάρει τη ρεβάνς για τις τρεις διαδοχικές ήττες από τους Τούρκους. Σε περίπτωση που χάσει ξανά τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ από την αρχή και η ψυχολογία των παικτών θα πέσει περαιτέρω. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους θα μπουν στο αγώνισμα με την αέρα του νικητή, έχοντας τουλάχιστον ένα ψυχολογικό προβάδισμα.

Survivor

Ποιος θα αποχωρήσει λοιπόν σήμερα και ποιος θα κερδίσει το έπαθλο του . Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα σας δώσουμε τις διαρροές (spoiler) τόσο για τους σημερινούς νικητές, όσο και για τον παίκτη που θα… κουνήσει μαντήλι.