Ζωδιακά ζευγαρώματα

 
Ζωδιακά ζευγαρώματα

Ενημερώθηκε: 05/02/19 - 15:37

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Τα στοιχεία των ζωδίων, δείχνουν το ταίριασμα που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους.

Η σχέσεις εξελίσσονται γρήγορα και υπάρχει μία ισορροπιμένη ροή ενέργειας όταν τα στοιχεία δέχονται την σωστή αλχημεία. Στην αντίθετη περίπτωση, προκύπτουν διαφορές και απομάκρυνση.

Τα ζώδια της Φωτιάς .... Κριός, Λέων, Τοξότης

Τα ζώδια της Γης ... Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Τα ζώδια του Αέρα ... Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Τα Ζώδια του Νερού ... Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες

*Φωτιά με Φωτιά

Υπάρχει πάθος από την πρώτη στιγμή, αλλά ελοχεύει ο κίνδυνος να σβήσει η φλόγα ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

*Φωτιά με Γη

Το ενδιαφέρον τις περισσότερες φορές ξεκινά από την πλευρά της φωτιάς και η γη προσπαθεί να περιορίσει την ανεξέλεγκτη πορεία της φωτιάς. Η γη νιώθει αμηχανία μπροστά σε κραυγαλέες συμπεριφορές.

*Φωτιά με Αέρα

Όσο το ενδιαφέρον του Αέρα είναι ισχυρό, η φωτιά αναζωογονείται και νιώθει ότι ελέγχει την κατάσταση. Βέβαια μία [πυρκαγιά], μπορεί να κάνει την σχέση ... στάχτη.

*Φωτιά με Νερό

Ένα πάθος που σιγοβράζει και μπορεί να γίνει καυτό σε μάκρος χρόνου, αλλά σε αντίθετη περίπτωση, το νερό θα γίνει η αιτία να σβήσει την φωτιά.

*Γη με Γη

Μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, όπου η αφοσίωση μεταξύ τους θα φέρει την επιτυχία και την δημιουργία ενός σταθερού οικοδομήματος.

*Γη με Αέρα

Ο αέρας θεωρεί την γη πολύ [κλειστή] σε νέες προκλήσεις, ενώ η γη βλέπει υπερβολή στις απόψεις του αέρα. Στην τελική, αν αυτά τα στοιχεία αποφασίσουν να μείνουν μαζί, είναι γιατί ο αέρας έχει την ανάγκη να σταματήσει στην δύναμη ενός στιβαρού βράχου.

*Γη με Νερό

Η τύχη αυτής της σχέσης έχει δύο εναλλακτικούς προορισμούς, είτε να γίνει ένας υπέροχος κήπος, που ο χρόνος να τον κάνει ακόμη πιο γόνιμο, ή να καταλήξουν στην δημιουργία λάσπης.

*Αέρας με Αέρα

Η σχέση αυτών των στοιχείων, έχει μία υπερβολική ανεξαρτησία, αλλά και πνευματική διέγερση μεταξύ των δύο μελών.

*Αέρας με Νερό

Με δυσκολία θα μπορέσουν να έχουν μία αρμονική σχέση, εφόσον ο αέρας θα σκέφτεται υπερβολικά, ενώ το νερό θα εκφράζεται με συναισθηματικό τρόπο.

*Νερό με Νερό

Η σχέση αυτή έχει διάρκεια, γιατί τα συναισθήματα βρίσκουν τον υγρό παράδεισο τους και επιβιώνουν με απόλυτη αρμονία.