Τηλεθέαση (06/02): Ελεύθερη πτώση για το δελτίο του ΣΚΑΙ – Σε μαύρα χάλια το Open

 
Τηλεθέαση (06/02):  Ελεύθερη πτώση για το δελτίο του ΣΚΑΙ – Αστεία η κατάσταση με τον Open

Ενημερώθηκε: 07/02/19 - 12:39

Τηλεθέαση (06/02): Κάθε βράδυ τα κανάλια προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη της ενημέρωσης ρίχνοντας στην αρένα τα δελτία ειδήσεων.

Κάποιοι τα καταφέρνουν καλά, κάποιοι κινούνται σε αξιοπρεπή επίπεδα και κάποιοι άλλοι έχουν χάσει εντελώς τον στόχο τους.

Μεγάλη είναι η πτώση το τελευταίο διάστημα για τον ΣΚΑΙ. Το άλλοτε δημοφιλέστατο δελτίο δεν φαίνεται να συγκινεί πλέον τους τηλεθεατές, αφού κάθε μέρα τα νούμερά του είναι και πιο χαμηλά, μη μπορώντας να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό που έχει ξεφύγει μίλια μακριά. Σίγουρα στο Φάληρο επικρατεί προβληματισμός και τα στελέχη του καναλιού ψάχνουν να βρουν την φταίει για την πτώση σε μια περίοδο που το πολιτικό σκηνικό έχει πάρει φωτιά, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών και τις άγριες κόντρες μεταξύ των κομμάτων, με τις μετακινήσεις βουλευτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και άμεσα. Οι επιλογές του ΣΚΑΙ φέτος δεν αποδεικνύονται σωστές τόσο στην ενημέρωση, όσο και στην ψυχαγωγία και αυτό το δείχνει το τηλεοπτικό κοινό που άλλαξε…κανάλι.

Open

Ο ΣΚΑΙ όμως στέκεται ακόμη σε αξιοπρεπή επίπεδα. Σε ένα άλλο κανάλι που εδρεύει στην Παιανία η κατάσταση είναι τραγική. Φυσικά μιλάμε για το που το δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη δεν βρίσκει ανταπόκριση και κάθε μέρα βρίσκεται μόνο μπροστά από την ΕΡΤ. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη είχαν ξεκινήσει με πολλές προσδοκίες για τον τομέα της ενημέρωσης οι οποίες από την αρχή δεν δικαιώθηκαν. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πολλά και άμεσα. Για να δούμε αν οι αλλαγές θα λάβουν χώρα στην φετινή τηλεοπτική περίοδο ή αν στο Open θεωρούν την φετινή χρονιά «καμμένη» και ρίξουν το βάρος στην επόμενη.

ΑΝΤ1

ALPHA

STAR

Την Τετάρτη που πέρασε έιχαμε μια από τα ίδια. Πρώτος ο , ακολούθησε ο και στην Τρίτη θέση βρέθηκε το . O ΣΚΑΙ βρέθηκε τέταρτος και το Open πέμπτο με τα γνωστά μονοψήφια, μόνο μπροστά από την ΕΡΤ.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα:

ANT1 NEWS 18,2

ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,5

STAR NEWS 13,6

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10,6

OPEN NEWS 4,9