Υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη (20/2) με πολλές σκιές

 
Υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη υπό την σκιά Πολάκη και υπουργοποίησης πρώην «παιδιών» του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 19:44

Στην σκιά των όσων συμβαίνουν με τον Παύλο Πολάκη και την μαγνητοφώνηση Στουρνάρα, αλλά και των αντιδράσεων για την υπουργοποίηση ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη (20/2).

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στη μία το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και σίγουρα όλοι περιμένουν την τοποθέτησή του για τα δύο εύλογα θέματα που "καίνε" την ΚΟ του κόμματος αλλά και τους "53".

Το Μέγαρο Μαξίμου στην απάντηση που έχει δώσει μέχρι στιγμής για τηνυπόθεση Πολάκη, τονίζει: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ότι σέβεται απολύτως την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, ακόμη και όταν ο διοικητής της έχει διαφοροποιηθεί σε κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής».

Αναλυτικά το σχόλιο που έκανε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ότι σέβεται απολύτως την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, ακόμη και όταν ο διοικητής της έχει διαφοροποιηθεί σε κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής.

Τον ίδιο όμως σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν όλες οι πλευρές».