Νέες εικόνες ντροπής:Διεκόπη το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

 
Νέες εικόνες ντροπής:Διεκόπη το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού

Ενημερώθηκε: 18/03/19 - 02:26

Επεισόδια έξω από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού μετά από το γκολ του Ολυμπιακού με αποτελέσματα να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με -3 για τη διακοπή του αγώνα, τιμωρία η οποία είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο να γίνει -6, εφόσον στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Σύμφωνα με το νόμο Βασιλειάδη που είναι σε ισχύ, όποιος ή όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί δια βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη.

Το χρονικό της ντροπής

Έσκασαν αρκετές χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, από την πλευρά της αστυνομίας λόγω των επεισοδίων ενώ έγινε και χρήση χημικών.

"

Έξω από το ΟΑΚΑ υπάρχουν συμπλοκές με ρίψεις μολότοφ από τους οπαδούς και δακρυγονων από την πλευρά της αστυνομίας. Εντός γηπέδου επικρατεί ένταση μεν, αλλά από την απογοήτευση και την αγανάκτηση του απλού κόσμου του Παναθηναϊκού για όσα έχουν συμβεί!

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έγινε αποπνικτική, με πολύ κόσμο να μετακινείται από τις θέσεις του έτσι ώστε να αποφύγει τους καπνούς.

Ο κόσμος αναγκάστηκε κάποια στιγμή να μπει και μέσα στο ταρτάν, με αποτέλεσμα στο 70’ ο διαιτητής, Μάρκο Φριτς να διακόψει την αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν πρώτοι στα αποδυτήρια και αμέσως μετά ακολούθησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

"

Το χρονικό

Στο 70’ του μεγάλου ντέρμπι , οι συγκρούσεις που έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ ανάγκασαν τον Γερμανό διαιτητή, Μάρκο Φριτς, να διατάξει διακοπή του αγώνα.

Ο Γερμανός διαιτητής μπήκε στα αποδυτήρια μαζί με τους βοηθούς του και τους ανθρώπους των δυο ομάδων. Αυτό που είπε είναι πως θα περιμένει το διάστημα που ορίζει ο ΚΑΠ, που προβλέπει μια ώρα από τη διακοπή, έτσι ώστε να δει αν θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα και αν εγγυάται η αστυνομία για την επανέναρξη του αγώνα…Τελικά αποφάσισε οριστική διακοπή.!

το ντέρμπι είχε διακοπεί ξανά όταν χούλιγκαν εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο στο 5' λεπτό και επιτέθηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού 

Να σημειωθεί ότι

Δείτε την στιγμή της δεύτερης διακοπής: