Survivor διπλό spoiler: Ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο και ποιος το έπαθλο φαγητού

 
Survivor διπλό spoiler: Σε ποιον πηγαίνει το αυτοκίνητο και σε ποια ομάδα το έπαθλο φαγητού

Ενημερώθηκε: 25/03/19 - 23:10

Survivor spoiler: Σήμερα (25/3) έχουμε διπλό αγώνισμα, το αγώνισμα επάθλου και το αγώνισμα που θα φέρει ένα αυτοκίνητο σε τυχερό παίκτη.

Δεν γνωρίζουμε όπως και την προηγούμενη φορά, αν σήμερα (25/3) διεξαχθεί και το ένα και το άλλο αγώνισμα, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι σήμερα προβάλλεται το αγώνισμα επάθλου στην τουρκική τηλεόραση, και υπάρχει πιθανότητα να μεταδοθεί και στον ΣΚΑΙ σήμερα, αλλιώς οι διαρροές(spoiler) του thepressroom.gr θα ισχύουν για την Τρίτη (26/3) για το έπαθλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 Κυριάκο Πελεκάνο

Πάμε στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού....Έχουμε μια χαμένη ελληνική ομάδα που ενώ τα πήγε καλά στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, στη συνέχεια έπεσε ξανά με αποτέλεσμα να έχουμε τους και Κατερίνα Δαλάκα προστατευόμενους λόγω ατομικής ασυλίας ενώ προς αποχώρηση είναι οι Τόνι και ο Πάτρικ Ογκουνσότο!

Πάμε όμως στις δύο μας διαρροές(spoiler) πρώτα για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο και δεύτερη για το ποιος κερδίζει το αυτοκίνητο.Αν δεν υπάρξει σήμερα αγώνισμα επάθλου στην ελληνική τηλεόραση, οι διαρροές(spoiler) θα ισχύουν για το Survivor της Τρίτης (26/3).

"

Οι Τούρκοι κερδίζουν το αγώνισμα επάθλου και το αυτοκίνητο το κερδίζει Τούρκος παίκτης και συγκεκριμένα η Σουντέ!

Αν προκύψουν κι άλλες διαρροές(spoiler) για το Survivor,θα ενημερώσουμε άμεσα