Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-2: Τον έριξε!

 
Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-2: Τον έριξε!

Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 21:44

Ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League, δύο στροφές πριν το φινάλε.

Για την ομάδα της Βοιωτίας, η ήττα αυτή, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ήταν καταδικαστική και βαθμολογικά αποχαιρετάει τη μεγάλη κατηγορία μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Μαρκόφσκι και μέχρι το 20’ είχαν τον έλεγχο, αλλά στη συνέχεια, αυτοί που κυριολεκτικά έκαναν ό,τι ήθελαν, ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 28’ ο Τσιλούλης ισοφάρισε και στο 44’ έχασαν πέναλτι με τον Μπουμάλ. Τελικά, η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 57’ με τον Κόρμπο, που έκανε το 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Ν. Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκουά, Μαρκόφσκι, Καραχάλιος (56’ Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74’ Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (78’ Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου

Στον πάγκο έμειναν: Μπαλαούρου, Όμο

Πανιώνιος ( Α. Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (82’ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Σίντι Αλί (46’ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ

Στον πάγκο έμειναν: Νίκας, Μίκο, Άρτσε, Ρέντζας, Μανθάτης