ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία με νικητή

 
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ισοπαλία με νικητή

Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 21:53

Στα Γιάννενα, ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης κόλλησαν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούνται κερδισμένοι αφού διατηρήθηκαν πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και ορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους στη μάχη της παραμονής.

Αντιθέτως, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμπλεξε για τα καλά αφού υποχώρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα του Πετράκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικότερες στιγμές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το γκολ του Κρίζμαν στο 47', που ακυρώθηκε λανθασμένα. Από την άλλη, οι Αρκάδες στάθηκαν όρθιοι, κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Αθανασιάδη, που ήταν ανίκητος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Ν. Μιχαήλ – Αλ. Μιχαήλ, Σκόνδρας, Κάργας – Μπουκουβάλας, Κάστρο (78’ Λεό), Νικολιάς (61’ Παμπλίδης), Πάντελιτς, Σεργκελασβίλι – Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης - Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ – Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ (68’ Τασουλής) – Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος), Βαλιέντε, Μανιάς (30’ Αραβίδης)