Θρίλερ στην Κύπρο: Ο στρατιωτικός «serial killer» παραδέχτηκε ότι σκότωσε και τη δεύτερη γυναίκα αφού έκανε σεξ μαζί της

 
Θρίλερ στην Κύπρο: Ο στρατιωτικός «serial killer» παραδέχτηκε ότι σκότωσε και τη δεύτερη γυναίκα αφού έκανε σεξ μαζί της

Ενημερώθηκε: 21/04/19 - 14:01

Θρίλερ στην Κύπρο: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του στρατιωτικού «Serial Killer» στην Κύπρο. Ο 35χρονος που εμφανίζονταν ως «Ορέστης» εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου παραδέχτηκε τη δολοφονία της 38χρονη Marry Rose και της 6χρονης κόρης της, ενώ ακούστηκαν στην αίθουσα μια ακόμα γυναίκα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την οποία ο 35χρονος που πρόσφατα προήχθη στο βαθμό του λοχαγού, είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω της εφαρμογής Bamboo στο internet.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Κύπρο: Έρευνες για εννέα αγνοούμενους άνδρες και γυναίκες

Συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» στην κατάθεση του αποκάλυψε ότι μετέφερε την 28χρονη γυναίκα στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση του στρατιωτικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς υπεράσπιση, μετά την παραίτηση του συνήγορου υπεράσπισης του.

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra. Στο φράγμα βρίσκονται δύτες και χρησιμοποιούνται υποβρύχιες κάμερες. Υποστήριξε πως όταν πέταξε το πτώμα, αυτό έμπλεξε σε κάποια κλαδιά και αναγκάστηκε να το σπρώξει πιο μέσα.

1

Θρίλερ στην Κύπρο: Έρευνες για εννέα αγνοούμενους άνδρες και γυναίκες

Θρίλερ στην Κύπρο: Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία επανάρχισε τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό, εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

reporter.com.cy.

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν σήμερα Κυριακή (21/04/2019) οι έρευνες στο φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερού, όπου το απόγευμα εντοπίστηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας, μετά την Marry Rose Tiburcio, η οποία ανευρέθηκε την περασμένη Κυριακή, όπως αναφέρει το

 Θρίλερ στην Κύπρο: Ενδείξεις για περισσότερα πτώματα - Το... σκοτεινό προφίλ του «Ορέστη»

Διαβάστε επίσης:

Την ίδια ώρα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης νεκρής γυναίκας, ενώ άρχισαν οι διαδικασίες για εντοπισμό προσώπων προς αναγνώριση του θύματος.

Παράλληλα ο 35χρονος ύποπτος περνά από εξαντλητική ανάκριση και τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον των Αρχών διερευνώνται με κάθε λεπτομέρεια.

Κλειδί στις έρευνες αποτέλεσε και αποτελεί το προφίλ του 35χρονου εν ονόματι «Ορέστης» με τον λογαριασμό που επικοινωνούσε με τα θύματα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες στο φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό έχει εντοπιστεί ακόμα ένα πτώμα, που φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και το οποίο, αναμένεται να ανασυρθεί αύριο, ενώ την ίδια ώρα δεν αποκλείεται να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα στον υγρό τάφο.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Κύπρο: Εντόπισαν δεύτερο πτώμα ενώ έψαχναν για το 6χρονο κοριτσάκι (video)

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τίθενται οι φάκελοι όλων των ελλειπόντων προσώπων, μετά την ανεύρεση και δεύτερης σορού γυναίκας στο φρεάτιο στο Μιτσερό, με έμφαση σε αυτές που μπορεί να είχαν διαδικτυακή παρουσία στην πλατφόρμα Badoo, αλλά και στους άνδρες ελλείποντες των τελευταίων χρόνων, μετά την πληροφορία για ανεύρεση τρίτου πτώματος που φαίνεται να ανήκει σε άνδρα.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει, βεβαίως, η ταυτοποίηση της δεύτερης σορού, ενώ για τον σκοπό αυτό θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με την Marry Rose, θα γίνει, δηλαδή, η νεκροτομή και θα κληθούν συγγενείς και οικείοι σε μία προσπάθεια αναγνώρισης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται, σε πρώτο στάδιο, σε γυναίκες και άνδρες που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα, με τη σχετική λίστα της Αστυνομίας να είναι μακρά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται, σε πρώτο στάδιο, σε γυναίκες και άνδρες που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα, με τη σχετική λίστα της Αστυνομίας να είναι μακρά.

Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες εξαφανίσεις είναι οι ακόλουθες:

Η 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, που χάθηκε στη Λευκωσία στις 21 Ιουλίου 2018.

Κύπρος

Ο 17χρονος Bazar Sharif, εξαφανίστηκε από τον τόπο διαμονής του στη Λάρνακα στις 9 Αυγούστου του 2018.

1

Ο Υοrdan Alekov Kirilov, 28 ετών από τη Βουλαγαρία, που χάθηκε στις 20 Σπετεμβρίου του 2018.

2

Διερευνώνται περαιτέρω και παλαιότερες εξαφανίσεις γυναικών και ανδρών, με την έμφαση να δίνεται στα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να αποκλείεται το θύμα να μην είχε δηλωθεί ως ελλείπον ή να πρόκειται για παλαιότερη εξαφάνιση.

Οι έρευνες των ανακριτών επικεντρώνονται, ταυτόχρονα, στο πρόσωπο του 35χρονου υπόπτου, που χρησιμοποιούσε το όνομα «Ορέστης», ο οποίος τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση Marry Rose, δεδομένης της ομολογίας του για τη δολοφονία της 38χρονης, καθώς διερευνάται η πιθανότητα εμπλοκής του και στην υπόθεση της δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε στον ίδιο χώρο και σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν της Marry Rose.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσπαθεί να διερευνήσει κατά πόσον ο «Ορέστης», είχε οποιαδήποτε διαδικτυακή ή άλλη επαφή με κάποιο ή κάποια από τα ελλείποντα πρόσωπα στο παρελθόν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εντόπισε κάποιες από τις εξαφανισμένες γυναίκες στην πλατφόρμα Badoo και διερευνάται κατά πόσον συνομιλούσαν με το προφίλ με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Πηγή: reporter.cy.com