Με χτύπημα στο κεφάλι σκότωσε τη γυναίκα από το Νεπαλ ο Serial Killer στην Κύπρο

 
Με χτύπημα στο κεφάλι σκότωσε τη γυναίκα από το Νεπαλ ο Serial Killer στην Κύπρο

Ενημερώθηκε: 10/05/19 - 11:19

Serial Killer στην Κύπρο: Άλλαξε τον τρόπο που σκότωνε τα θύματά του πέρσι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, αφού σύμφωνα με τη νεκροψία επί της σορού της 30χρονης από το Νεπάλ, ο θάνατός της προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από κτύπημα στο κεφάλι και όχι στραγγαλισμό όπως στα άλλα θύματα που βρέθηκαν. Οι ανθρωπολόγοι μαζί με τους ιατροδικαστές, που διενεργούν τη νεκροτομή επί της σορού, βρήκαν ενδείξεις κτυπήματος στο κεφάλι της, γεγονός το οποίο θα επιβεβαιώσουν και οι εργαστηριακές αναλύσεις.

Συνεχίζονται για 27η ημέρα οι έρευνες

Κόκκινη Λίμνη

Επαναρχίζουν για 27η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του Ορέστη στην στο μεταλλείο Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό αλλά και στην Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Στην Κόκκινη Λίμνη έχουν σηματοδοτηθεί τέσσερα κρίσιμα σημεία στα οποία θα επικεντρωθούν οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διαφανεί αν βρίσκεται εκεί η τρίτη βαλίτσα στην οποία πιστεύεται πως βρίσκεται η σορός της Maricar Valdez.

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Οι έρευνες διεξάγονται σε τέσσερα κρίσιμα σημεία τα οποία σηματοδοτήθηκαν από χθες στην Κόκκινη Λίμνη ενώ έχει τοποθετηθεί το σχοινί που διαχωρίζει τη λίμνη.

-- Το σύστημα Sonar μπήκε στην Κόκκινη Λίμνη για περίπου μισή ώρα προκειμένου να σαρώσει συγκεκριμένα σημεία τα οποία σηματοδοτήθηκαν.

-- Οι καιρικές συνθήκες μέχρι στιγμής είναι καλές και φαίνεται να ευνοούν μέχρι στιγμής τις έρευνες στο σημείο.

-- Στη λίμνη ο δύτης στα σημεία που σηματοδοτήθηκαν.

-- Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί ήδη τα τρία σηματοδοτημένα σημεία.

-- Αν δεν εντοπιστεί κάτι στους τέσσερις στόχους, αναμένεται να σηματοδοτηθούν νέοι στόχοι.

-- Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σουτιέν από τη Λίμνη το οποίο δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να συνδέεται με την υπόθεση.

Αν οι έρευνες ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη, ο δύτης αλλά και το σύστημα Sonar θα μετακινηθούν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για να αρχίσουν και εκεί οι διαδικασίες διερεύνησης για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Πολυεπίπεδες έρευνες για «Ορέστη»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης υπάρχει μεγάλη ροή πληροφοριών από πολίτες οι οποίες αξιολογούνται και λαμβάνονται αποφάσεις για περαιτέρω ενέργειες.

Τόνισε ακόμη πως το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την ανάλυση των ηλεκτρονικών δεδομένων ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Πηγή: philenews