Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα Σάββατο (01/06) την ασυλία

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα Σάββατο (01/06) την ασυλία

Ενημερώθηκε: 01/06/19 - 21:07

Survivor 

Survivor spoiler: Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουν σήμερα Σάββατο (01/06) οι λίγοι - αλλά φανατικοί- φίλοι του να παρακολουθήσουν το σημερινό αγώνισμα ασυλίας.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, στο αγώνισμα με έπαθλο αυτοκίνητο νικήτρια ήταν η Λευκή ομάδα, ενώ ο Νίκος Κοσμάς ήταν αυτός που κατάφερε τελικά να φύγει... με το κλειδί στο χέρι.

Survivor 

Απο εκεί και πέρα οι δύο ομάδες συμβιώνουν στην ίδια παραλία, αφού ελλείψει ενδιαφέροντος το Survivor Ελλάδα - Τουρκία, μεταλάχθηκε σε Survivor Μαύροι - Άσπροι και τώρα... «Ασπρόμαυροι».

Παρά το γεγονός ότι οι ομάδες μοιράζονται τον ίδιο χώρο σήμερα να κληθούν να δώσουν μάχη για να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης που θα περιλαμβάνει διάβαση μέσα από κύλινδρο, ενώ σύμφωνα με διαρροές (spoiler), η ομάδα που θα κάνει το 1-0, θα είναι οι...

... Μαύροι, οι οποίοι θα πάρουν τη νίκη σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Εάν υπάρξει νεότερη ενημέρωση θα επανέλθουμε εδώ στο thepressroom.gr με καινούρια στοιχεία.