Και ο Μανόλο Χιμένεθ υποψήφιος για διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη

 
Και ο Μανόλο Χιμένεθ υποψήφιος για διάδοχος του Άγγελου Αναστασιάδη

Ενημερώθηκε: 13/06/19 - 04:19

Η απαράδεκτη εικόνα της Εθνικής Ελλάδος στα παιχνίδια με την Ιταλία, αλλά κυρίως με την Αρμενία ήταν η αιτία να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποπομπή του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της.

Ήδη στο τραπέζι έχουν «πέσει» και τα πρώτα ονόματα για τον διάδοχο του Αναστασιάδη.

Μαρίνος Ουζουνίδης, Τραϊανός Δέλλας, αλλά και η αναβάθμιση του Στέλιου Γιαννακόπουλου είναι τα πρόσωπα που συζητούνται ήδη.

Υπάρχει, όμως και ένα όνομα που έχει τεθεί προς συζήτηση και αν επικρατήσει, όχι απίθανο, θα είναι η επιλογή έκπληξη για τον πάγκο της Εθνικής.

iapopsi.gr

Πρόκειτα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα εκτός από το προσιτό της περίπτωσης σε οικονομικό επίπεδο, οι προτείνοντες εστιάζουν και σ’ ένα άλλο -διαπιστωμένο στην πράξη- προσόν του: Ότι γνωρίζει από «καράβια σε φουρτούνα» και έχει μ’ επιτυχία περάσει τις εξετάσεις πλοήγησής τους σε… ήρεμα νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 

ΑΕΚ

Θυμίζοντας σε τι κατάσταση ανέλαβε την κι ότι όχι απλά την συμμάζεψε αλλά την οδήγησε και σε επιτυχίες. Προσθέτοντας πως η αγωνιστική του φιλοσοφία, ταιριάζει στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την πρόταση και τα επιχειρήματα στήριξής της διαφώνησαν κάποιοι (κυρίως από τον βορρά) αλλά δεν «στύλωσαν τα πόδια». Άλλοι πάλι δεν εκφράστηκαν θετικά αλλά και δεν την απέρριψαν. Γεγονός που κάνει τους προτείνοντες-υποστηρικτές της να αισιοδοξούν.