Τροχαίο Αταλάντη: Πέθανε η 16χρονη κοπέλα-Οι ομοιότητες με το τροχαίο του Παντελίδη

 
Βουβός πόνος: Μετά τον αδελφό πέθανε και η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο στην Αταλάντη

Πηγή Φωτογραφίας: Lamiareport.gr

Ενημερώθηκε: 19/06/19 - 21:15

Θρήνος...Πέθανε μετά από άνιση μάχη στην εντατική και η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην Αταλάντη από το οποίο ακαριαία είχε χάσει την ζωή του ο αδερφός της.

όπου ο 21χρονος αδελφός της Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου είχε βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Όπως μετέδωσε το Star, η Σόνια «έσβησε» στην Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν, μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη το μεσημέρι της Κυριακής

Τα δυο αδέρφια που έμεναν στην Αθήνα επισκέφθηκαν το χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε και πήρε από τον παππού του το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Δυο χιλιόμετρα ωστόσο πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου...

"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο μεταξύ, νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.