Τηλεόραση: Ποιοι παρουσιαστές αλλάζουν στέγη, ποιοι μένουν και ποιοι νέοι έρχονται

 
Τηλεόραση: Ποιοι παρουσιαστές αλλάζουν στέγη, ποιοι μένουν και ποιοι νέοι έρχονται

Ενημερώθηκε: 05/07/19 - 21:58

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε με ελάχιστες εξαιρέσεις και όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το μέλλον των εκπομπών και των παρουσιαστών, τις αλλαγές στα πάνελ και γενικότερα με τα νέα δεδομένα.
Ετσι και φέτος το τηλεοπτικό σκηνικό φαίνεται πως θα αλλάξει άρδην.

Σάκη Τανιμανίδη

Ατζούν Ιλιτζαλί

«survivor 4»

Αβέβαιο είναι το μέλλον του στον ΣΚΑΙ μετά τη ρήξη του Τούρκου παραγωγού , καθώς ο Έλληνας παρουσιαστής έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν και όχι με τον ΣΚΑΙ. Με το στις αποσκευές του, και οχι μόνο -και το the voice-, o Aτζούν έχει βάλει πλώρη για τον όμιλο ΑΝΤ1 και το Μακεδονία Tv.

Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά

O Σάκης φεύγει, ο Γιώργος έρχεται στον σταθμό του Φαλήρου! Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, οεπιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στη μεσημεριανή ζώνη. Μάλιστα ο παρουσιαστής, τηλεοπτικά θα βρίσκεται απέναντι από την πρώην συζυγό του για μια ώρα! Μάχη στο 12.00 με 13.00!

Ελεάννα Τριφύδου

Στο πλευρό του δημοσιογράφου και για την ακρίβεια στο αυτί του, θα βρίσκεται η , αρχισυντάκτρια μέχρι πρότινος του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και της Φαίης Σκορδά.

Ελένη Τσολάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Δημήτρη Παπανώτα.

Νέα τηλεοπτική στέγη θα αποτελέσει ο ΣΚΑΙ και για την , η οποία ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργαασίας της με τον ALPHA TV, ύστερα απο έξι χρόνια και πλέον σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί και αυτή στο πλευρό του πληθωρικού Γιώργου Λιάγκα, παρέα με την και τον «φρεσκοχωρισμένο» από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ,

Τατιάνα Στεφανίδου

Η ούτε χωρίζει ούτε μετακομίζει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μεταφέρει ωστόσο την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Nίκου Μουτσινά

Σίσσυ Χρηστίδου

Και ο ΣΚΑΙ δε σταματάει εδώ ! Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ρίξει τα δίχτυα του στις παρουσιάστριες του ALPHA TV Αγγελική Νικολούλη και αλλά και στους παρουσιαστές του OPEN και με τον πρώτο να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως μετακομίζει στο σταθμό του Φαλήρου.

Μαρία Μπακοδήμου

Υπάρχει όμως και μια αποχωρήση που προκαλεί αίσθηση. Η δε θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το σταθμό μετά το τέλος του Power of Love καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής δε θεωρήθηκαν ικανοποιητικά από τους ιθύνοντες.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου τώρα και συγκεκριμένα στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά η ανανέωση σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει από το πρόσωπο του Γιώργου Πράτανου, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο είχε την ευθύνη του περιοδικού «People».

Ο κ.Πράτανος είναι ο νέος αρχισυντάκτης της Φαίης και αυτός που θα αντικαταστήσει την Ελεάννα Τριφύδου.

Ένα ακόμη πρόσωπο όμως ακούγεται οτι θα προστεθεί στην ομάδα του Πρωινού και αυτό είναι της Νάνσυς Παραδεισανού , η οποία προσφάτως αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την οποία πλαισίωνε τα τελευταια δύο χρόνια.

Στο πόστο τους παραμένουν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης.

Από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έφυγε όμως και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο παλιός συνεργάτης της Ελένης, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ελεωνόρα Μελέτη

Η φέτος, με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στον ALPHA, κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης και ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές το φθινόπωρο στην ίδια συχνότητα.