LIVE: ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας (20:00, PAOK TV & thepressroom.gr)

Ενημερώθηκε: 29/08/19 - 21:56

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας, θέλει την ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μέσα στην Τούμπα (20.00, PAOK TV).

Ο Άμπελ Φερέιρα είπε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεπεράσει τα όριά της για να τα καταφέρει, ενώ πριν από το ματς υπήρξε ομιλία του Ιβάν Σαββίδη με τον ηγέτη του «δικέφαλου του Βορρά» να θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μάτος, και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο , οι οποίο συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
3-2
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Σλόβαν Μπρατισλάβας
  • 21:55
    ΤΕΛΟΣ

    Ο ΠΑΟΚ για 2η φορά στα τελευταία τρία χρόνια δεν θα περάσει σε ομίλους του Europa League, αφού νίκησε 3-2, αλλά μένει εκτός συνέχειας με τα εκτός έδρας γκολ.

  • 21:53
    95'

    Σουτ του Γιαννούλη, άουτ

  • 21:53
    94'

    Παράλληλη σέντρα του Λημνιού, κόρνερ

  • 21:52
    91'
    ΦΟΒΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΚΠΟΜ!

    Από λάθος της άμυνας, προλαβαίνει τον Γκράιφ, η μπάλα μόλις άουτ

  • 21:50
    90'

    Πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ο Βαρέλα σεντράρει στον Γιαννούλη που σουτάρει με μια άουτ

  • 21:48
    87'
    ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ!

    Ο Γιαννούλης δίνει ζωή στον ΠΑΟΚ με ένα καταπληκτικό αριστερό σουτ

  • 21:43
    83'

    Σουτ του Μίσιτς, εντυπωσιακά ο Γκράιφ σε κόρνερ

  • 21:30
    71'

    Μίσιτς στον Σφιντέρσκι που για λίγο δεν προλαβαίνει

  • 21:28
    69'
    Αλλαγή για τη Σλόβαν

    Νόνο αντί του Ιμπραχίμ

  • 21:27
    68'
    Μεγάλη φάση για τη Σλόβαν!

    ΔΟΚΑΡΙ από τον Μποζίκοφ, μετά την εκτέλεση του Χόλμαν.

  • 21:23
    64'
    Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ

    Ο Μίσιτς αντί του Εσίτι

  • 21:21
    61'
    Γκολ για τη Σλόβαν...

    Ο Ντε Μάρκο σκοράρει μετά το κόρνερ και το γύρισμα του Μποζίκοφ

  • 21:20
    59'
    Νέα φάση για τον ΠΑΟΚ!

    Ο Λημνιός γυρνάει από δεξιά στον Σφιντέρσκι, το συρτό σουτ, λίγο άουτ.

  • 21:17

    Πιέζει ο ΠΑΟΚ για το γκολ της πρόκρισης!

  • 21:17
    58'

    Από πάσα του Λημνιού, ο Άκπομ σουτάρει από πλάγια δεξιά, στην έξω πλευρά των γκολπόστ

  • 21:15
    54'

    Σέντρα του Μπίσεσβαρ, δεν προλαβαίνει ο Λημνιός στο δεύτερο δοκάρι

  • 21:10
    ΓΚΟΟΟΟΟΛ ο ΠΑΟΚ!

    Ο Άκπομ "σπάει" την μπάλα δεξιά, στον Ροντρίγκο αυτός το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σφιντέρσκι κάνει το 2-1. Ανατροπή, ένα γκολ ακόμα θέλει ο ΠΑΟΚ.

  • 21:10
    49'
    ΓΚΟΟΟΟΟΛ ο ΠΑΟΚ!

    Από σέντρα του Γιαννούλη, ο Λημνιός με ένα περίτεχνο αριστερό πλασέ έκανε το 1-1.

  • 20:55
    45'
    Ημίχρονο

    Ο ΠΑΟΚ πλέον ψάχνει τρία γκολ για να περάσει στην επανάληψη, μετά τον "κεραυνό" του Μεντβέντεφ που έδωσε προβάδισμα στους Σλοβάκους.

  • 20:16
    15'

    Γύρισμα του Λημνιού και κόρνερ.

  • 16:58
    Ο ΠΑΟΚ παρουσιάσε την προϊστορία και τις ανατροπές του Δικεφάλου στην Ευρώπη

     

    Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

    Τις τέσσερις τελευταίες φορές που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και κλήθηκε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση τα κατάφερε. Οι δύο προηγούμενες μάλιστα ήταν για τα προκριματικά του Europa League.

    Το 2015-16 ηττήθηκε από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 2-1, αλλά στην ρεβάνς της Τούμπας επικράτησε με 6-0 και προκρίθηκε στο επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Το 2014-15 χρειάστηκε πάλι αντίδραση στην Θεσσαλονίκη, όταν μετά την ήττα με 1-0 από την Ζίμπρου έφτασε το 4-0 και δεν άφησε περιθώρια στην αμφιβολία για την ομάδα που θα έμπαινε στους ομίλους του Europa League.

    Οι άλλες δύο “ανατροπές” του ήταν για το Κύπελλο UEFA, το 2002-03 με την Λεϊσόες και το 2000-01 με την Ουντινέζε. Στην Πορτογαλία είχε ηττηθεί με 2-1, αλλά στην Τούμπα με το 4-1 πέρασε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Με την Ουντινέζε στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας ισοφάρισε την ήττα με 1-0 της Ιταλίας και χρειάστηκαν δύο γκολ στην παράταση για να έρθει η πρόκριση στον Γ’ γύρο της διοργάνωσης.

    Αυτές οι τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες ήρθαν να βάλουν τέλος σε ένα σερί έντεκα περιπτώσεων που ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση έπειτα από εκτός έδρας ήττα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

    Ο Δικέφαλος έχει ακόμη μια ανατροπή από ήττα, αλλά αυτή τη φορά με “ανάποδες” έδρες, αφού την σεζόν 2003-04 είχε ηττηθεί με 1-0 από την Λιν στην Τούμπα και στην ρεβάνς με εκτός έδρας νίκη 3-0 πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA.Αυτή είναι η ένατη φορά που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην φάση των προκριματικών του Europa League και μετρά πέντε προκρίσεις έναντι τριών αποκλεισμών.

    Την τελευταία, το 2017-18 έμεινε εκτός από την Έστερσουν, αφού είχε αποκλείσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στον προηγούμενο γύρο. Αυτός ο αποκλεισμός είχε έρθει έπειτα από τρεις διαδοχικές προκρίσεις κόντρα σε Ζίμπρου (2014-15), σε Μπρόντμπι (2015-16) και Ντιναμό Τιφλίδας (2016-17).

    Το 2012-13 αποκλείστηκε από την Ραπίντ με νίκη μέσα στην Τούμπα με 2-1 και ήττα στην Βιέννη με 3-0. Ενδιάμεσα τα κατάφερε με την Καρπάτι Λβιβ (2011-12) και την Φενέρμπαχτσε (2010-11), ενώ αποκλείστηκε την πρώτη φορά που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής των ομίλων από την Χέρενφεν (2009-10) με 1-1 στην Τούμπα και 0-0 στην Ολλανδία.

    Η ήττα στο πρώτο ματς της Σλοβακίας ήταν η πρώτη του ΠΑΟΚ από ομάδα της χώρας εντός και εκτός έδρας. Μέχρι τώρα είχε βρεθεί δύο φορές απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα, με την οποία μετρούσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

    Την έχει αποκλείσει και τις δύο φορές στον τελευταίο προκριματικό γύρο, για το Κύπελλο UEFA το 1997-98 και για το Europa League το 2015-16.

  • 16:44
    Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της σημερινής αναμέτρησης

    Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

    Ένας ακόμα ευρωπαϊκός τελικός στη γεμάτη Τούμπα για τον Δικέφαλο, που θέλει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League.

    Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όλοι εσείς που κάνατε ένα ακόμα Sold Out, είστε το μεγαλύτερο κίνητρο και το βασικό στήριγμα των παικτών με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. H ομάδα σας θέλει δίπλα της, με τη φωνή σας και το πάθος, αλλά και με τη συμβολή ώστε να διεξαχθεί ομαλά το παιχνίδι.

    Σας παρακαλούμε να μην προβείτε σε ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα. Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.

    Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

    Για την αναμέτρηση δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ανοιχτά από τις 09:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ, για την εκτύπωση απλών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

    Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

  • 16:42

    Φυσικά ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ψηφιακή πλατφόρμα του PAOK TV. Περισσότερα ΕΔΩ.

  • 16:42

    Ήδη από την Τρίτη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, με τον κόσμο του νταμπλούχου Ελλάδος να δίνει βροντερό παρών στην Τούμπα.

  • 16:41

    Μια πρόκριση που θα φέρει μεγάλη ανάσα στα ταμεία της ομάδας, καθώς αναμένεται να μπουν περίπου 10 εκατ. ευρώ σε αυτά.

  • 16:41

    Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Σλοβακία, με τέρμα που δέχτηκε στο 94' και θέλει σήμερα να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

  • 16:40

    Μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League.

  • 16:39

    Καλησπέρα σας...