Κατεδαφίζεται! Θέλει να αποχωρήσει κι άλλος κριτής του The Voice

 
Κατεδαφίζεται! Θέλει να αποχωρήσει κι άλλος κριτής του The Voice

Ενημερώθηκε: 11/09/19 - 10:44

The Voice: Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για ΣΚΑΙ και Ατζούν αφού βλέπουν το πρόγραμμα που είχαν στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις να διαλύεται.

Κωστής Μαραβέγιας

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το talent show λόγω της θεατρικής παράσταση που ανεβάζει, ενώ λίγες μέρες μετά ο άφησε σύξυλους παραγωγή και κανάλι ανακοινώνοντας πως δεν θα κάτσει στη θέση του coach.

Την ώρα που οι συντελεστές του σόου προσπαθούν να κλείσουν τις τρύπες που άνοιξαν φαίνεται ότι ανοίγουν κι άλλες. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη σημερινή πρωινή εκπομπή του STAR o Πάνος Μουζουράκης το σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από το πρόγραμμα.

«Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Πάολα

Μάλιστα υπάρχει η πληροφορία πως έγινε πρόταση στην να κάτσει σε μια από τις καρέκλες τον coaches την οποία όμως αρνήθηκε.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει σε πολλή δύσκολη θέση τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος μετά την πόρτα που έφαγαν τα προγράμματά του από τα ελληνικά κανάλια είχε στηρίξει όλες του τις ελπίδες στο The Voice για να ανακάμψει στην ελληνική αγορά μετά τα διαδοχικά στραπάτσα τις περσινής σεζόν. Από την άλλη ο ΣΚΑΙ δεν καίγεται και ιδιαίτερα για τις εξελίξεις αφού φέτος έχει επενδύσει πολλά στην ελληνική μυθοπλασία και αυτή είναι η δεξαμενή που περιμένει να πάρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τα reality.