Μπράβοι εμπόδισαν φορολογικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου

 
Μπράβοι εμπόδισαν φορολογικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου

Ενημερώθηκε: 05/08/16 - 15:26

Λουκέτο πιθανότατα θα μπει σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, υπάλληλοι του οποίου παρεμπόδισαν φορολογικό έλεγχο ενώ έφτασαν σε σημείο να απειλήσουν το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απαίτηση των ελεγκτών του κλιμακίου της ΓΓΔΕ να εισέλθουν στο κλαμπ, υπάλληλοι που βρίσκονταν στην πόρτα εισόδου απάντησαν «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε», παρά τις σαφείς διατάξεις του νόμου που προβλέπει επιβολή λουκέτου 48 ωρών και πρόστιμα στην περίπτωση παρεμπόδισης του φορολογικού ελέγχου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η επόμενη φράση των ανθρώπων του κλαμπ προς τους ελεγκτές ήταν «φύγετε μην έχουμε κι άλλα».

Οι ελεγκτές αποχώρησαν από το σημείο, συνέταξε την έκθεσή του και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάση της νομοθεσίες οι ιδιοκτήτες του κλαμπ έχουν τη δυνατότητα υποβολής αντιρρήσεων εντός 20ημέρου, επομένως το λουκέτο θα επιβληθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο.