Νεκρός γιος βουλευτή στη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Νεκρός γιος βουλευτή στη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 08/08/16 - 22:08

Δυστύχημα σημειώθηκε στη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου με θύμα τον γιο του Αμερικανού βουλευτή από το Κάνσας Σκοτ Σουάμπ, ο οποίος σκοτώθηκε πηδώντας με φουσκωτή σχεδία από τη διάσημη Verruckt ύψους 56 μέτρων. Τόσο η αστυνομία που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης όσο και η διοίκηση του πάρκου διασκέδασης στο οποίο ανήκει η νεροτσουλήθρα, δεν έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Αμέσως μετά το δυσχτύχημα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, το πάρκο έκλεισε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα παραμένει κλειστό μέχρι ολοκληρωθεί η έρευνα.

Η Verruckt (που στα γερμανικά σημαίνει «τρέλα») άνοιξε για το κοινό το 2014 μετά από τρεις αναβολές καθώς οι αρχές της πολιτείας του Κάνσας στις αλλεπάλληλες δοκιμές που την υπέβαλαν, διαπίστωναν κενά στους κανονισμούς ασφαλείας.

Σημειώνεται πως για μια βουτιά στην νεροτσουλήθρα, οι επισκέπτες έπρεπε να ανέβουν 264 σκαλοπάτια ως την κορυφή της. Η βουτιά επιτρεπόταν μόνο με την χρήση ειδικής φουσκωτής λέμβου, χωρητικότητας τριών ατόμων. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα οι επιβάτες διένυαν μια απόσταση 56 μέτρων, δηλαδή όσο μια πτώση από κτίριο 17 ορόφων.

Δείτε το βίντεο: