ΕΛΙΦ (18/2): Η συνταρακτική εξέλιξη με τον Μουράτ να παίρνει χρήματα από τον τοκογλύφο πατέρα της Αϊλά

 
ΕΛΙΦ (18/2): Η συνταρακτική εξέλιξη με τον Μουράτ να παίρνει χρήματα από τον τοκογλύφο πατέρα της Αϊλά

Ενημερώθηκε: 17/02/20 - 19:24

ΕΛΙΦ (18/2): Μια συγκλονιστική ανατροπή έρχεται στην δραματική σειρά του STAR. Ο Μουράτ παίρνει τα χρήματα από τον τοκογλύφο, χωρίς όμως να ξέρει ότι αυτός είναι ο πατέρας της Αϊλά...

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου, θα δούμε:

Η Ελίφ ενημερώνει τη μητέρα της για την κατάσταση του Γιουσούφ. Η Μελέκ και οι εργάτριες πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο. Ο Τζεβαχίρ τις ακολουθεί. Η Πελίν είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του. Ο Σελίμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους πιστωτές του.Ο Σελίμ προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι με τα χρήματα, χωρίς να ξέρει πως ο τοκογλύφος από τον οποίο τα δανείστηκε είναι ο πατέρας της Αϊλά. Προσπαθεί να βρει τον πατέρα του αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις του.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ αλλά δεν είναι εύκολο. Της ζητάει να επιστρέψει μαζί του στο κτήμα αλλά εκείνη αρνείται. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και ο Μουράτ του δείχνει τα χρήματα, που πήρε από τον τοκογλύφο.Ο Βεϊσέλ του λέει να επιστρέψει αμέσως τα χρήματα στον τοκογλύφο.

Η Αϊλά έχει πάθει εμμονή με τον Μουράτ και καταστρώνει τα σχέδιά της. Πρέπει όλα να γίνουν πριν ο πατέρας ανακαλύψει την αλήθεια, που εκείνη κρύβει.Η Μελέκ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη είναι απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Σελίμ…