Χρόνια Πολλά Μαντόνα!

 
Χρόνια Πολλά Μαντόνα!

Ενημερώθηκε: 16/08/16 - 13:54

Θεωρείται μία απ' τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου και απ' το 2012 κατέχει πάνω από είκοσι ρεκόρ στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Το αμερικάνικο μουσικό περιοδικό Billboard την κατέταξε στη δεύτερη θέση με τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές στην ιστορία των Αμερικανικών charts, πίσω από το συγκρότημα των Beatles. Tο 2013 η περιουσία της είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάνοντάς την, την πιο ακριβοπληρωμένη μουσικό. Μαντόνα Μία!

Η Μαντόνα (Madonna Louise Veronica Ciccone, 16 Αυγούστου 1958) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, χορεύτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτρια, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Είναι γνωστή για τη συνεχή ανανέωση της εικόνας και της μουσικής της, τα πρωτοπoριακά μουσικά της βίντεο, την εκκεντρική προσωπικότητά της καθώς και την χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στην δουλειά της.

Είτε σου αρέσει είτε όχι, η Μαντόνα είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες #1 επιτυχίες στα διεθνή τσαρτς, ενώ έχει αναγνωριστεί ως η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 520.000.000 δίσκους παγκοσμίως.

Σήμερα, η μεγάλη σταρ έκλεισε τα 58 της χρόνια και εμείς μαζέψαμε φωτογραφικό υλικό από παλιές και πρόσφατες φωτογραφίες της που αποδεικνύουν ότι Μαντόνα είναι μία...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χρόνια Πολλά Ελένη και Κωνσταντίνε!

Χρόνια Πολλά Κάνιε Γουέστ! (ΦΩΤΟ)