ΕΛΙΦ (1/5): Ανατροπή! Η Αρζού απειλεί τον Ουμίτ με το ατύχημα της Γκόντζα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΕΛΙΦ (1/5): Ανατροπή! Η Αρζού απειλεί τον Ουμίτ με το ατύχημα της Γκόντζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/04/20 - 21:42

ΕΛΙΦ (1/5): Ο Ουμίτ ανησυχεί πως μια μέρα η Γκόντζα θα θυμηθεί τα πάντα και η Αρζού του λέει πως όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το τακτοποιήσει εκείνη το ζήτημα. Επίσης θυμίζει στον Ουμίτ πως εκείνος είναι υπεύθυνος για το ατύχημα της Γκόντζα.

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Παρασκευής 1 Μαΐου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Ο Σελίμ συστήνει τη Σιταρέ στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ, οι οποίες ξαφνιάζονται από την παρουσία της κοπέλας στο σπίτι τους. Ο Σελίμ δυσκολεύεται να βρει τα λόγια να εξηγήσει την κατάσταση και όταν το κάνει οι τρεις γυναίκες ανησυχούν για τον Σελίμ.

Η Γκόντζα συμπεριφέρεται σαν να χρειάζεται απελπισμένα βοήθεια. Λέει στην Αρζού πως η Ασουμάν την έδιωξε. Στην αρχή η Αρζού την αφήνει έξω από το σπίτι για να της δώσει ένα μάθημα. Δεν έχει ιδέα πως η Γκόντζα παίζει μαζί της και καταστρώνει τα σχέδια εναντίον της. Λίγο αργότερα η Αρζού βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι και της λέει πως μπορεί να δουλέψει ξανά για εκείνη ως υπηρέτρια.

Η Σιταρέ μιλάει με μια ξαδέλφη της και της λέει πως θα την επισκεφθεί το απόγευμα. Ο Σελίμ προσφέρεται να την πάει. Η Λεϊλά χρειάζεται ένα καινούριο φόρεμα και θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Η μητέρα της όμως διαφωνεί με την ιδέα της.

Η Αρζού θέλει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στην Γκόντζα και την Ασουμάν. Η Γκόντζα της λέει πως η Ασουμάν την πήγε στην εταιρία του άντρα της, του Ερκούτ και η Αρζού φοβάται μήπως η Γκόντζα θυμηθεί αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τον Ερκούτ.

Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει την Αρζού πως θα ανοίξει ξανά το εργαστήριο ραπτικής. Εκείνη του λέει πως θέλει να είναι εκεί. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ για το φόρεμα της και τη ρωτάει διάφορα για τον Γιουσούφ. Η ιστορία της Σιταρέ πως θα επισκεφθεί την ξαδέλφη της είναι ένα ψέμα και λέει στον Σελίμ πως η ξαδέλφη της άλλαξε γνώμη και δεν την θέλει οπότε δεν θα πάει…