Volley League: Καμία διακοπή - Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ!

 
Volley League: Καμία διακοπή - Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ!

Ενημερώθηκε: 22/05/20 - 20:23

Στον αγωνιστικό χώρο θα ολοκληρωθεί τελικά το πρωτάθλημα βόλεϊ. Στην τηλεδιάσκεψη της Volley League που έγινε την Παρασκευή αποφασίστηκε να συνεχιστεί η διοργάνωση και να τελειώσει με Final-4.

Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ

Με τους και λοιπόν να ψηφίζουν εναντίον στη σχετική ψηφοφορία και την Ελπίδα Αμπελοκήπων να ψηφίζει λευκό, δεν συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσοστό (80%) για να περάσει η οριστική διακοπή.

Όπως αποφασίστηκε η ΕΣΑΠ θα ζητήσει το ΟΑΚΑ για να γίνουν εκεί οι ημιτελικοί αλλά όπως οι τελικοί θα γίνουν στις έδρες των ομάδων. Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν, το Final 4 θα ξεκινήσει 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο στις 15 Ιουλίου.

Οι 4 ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (1, 3, 5 Ιουλίου οι αγώνες), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες). Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΕΣΑΠ θα απευθυνθεί στον Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου ο υφυπουργός Αθλητισμού να ανάψει το «πράσινο» φως για τη διεξαγωγή των αγώνων στις συμφωνημένες ημερομηνίες.