Ζάκυνθος: Γνωστή επιχειρηματίας το θύμα του μαφιόζικου χτυπήματος - Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ζάκυνθος: Γνωστή επιχειρηματίας το θύμα του μαφιόζικου χτυπήματος - Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας της

Πηγή Φωτογραφίας: imerazante.gr

Ενημερώθηκε: 09/06/20 - 18:36

Ζάκυνθος: Μια γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου, η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη, είναι το θύμα της μαφιόζικης εν ψυχρώ εκτέλεσης που έγινε το μεσημέρι στη Ζάκυνθο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι 53χρονος άνδρας της.

Το δολοφονικό χτύπημα έκαναν αγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και ήταν -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- ντυμένοι αστυνομικοί. Οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν ζευγάρι και σκότωσαν τη γυναίκα κσι τραυμάτισαν σοβαρά τον άνδρα της.

Όπως γράφει το imerazante.gr, το θύμα είναι η Χριστίνα Κλουτσινιώτη, γνωστή επιχειρηματίας της Ζακύνθου (σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στον Λαγανά), ενώ ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ζάκυνθος: Γνωστή επιχειρηματίας το θύμα του μαφιόζικου χτυπήματος - Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας της

Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις σφαίρες που δέχτηκε στη περιοχή Λιθακιά, και συγκεκριμένα στον Άγιο Σώστη (Σκλουμπού). Ο ένας από τους δύο δράστες που ήταν ο συνοδηγός στη μοτοσυκλέτα άνοιξε πυρ εναντίον του ζευγαριού, σκοτώνοντας επί τόπου την γυναίκα. Μία από τις σφαίρες τη βρήκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο δράστες φορούσαν στολές αστυνομικών με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλησίασαν με μοτοσικλέτα το ζευγάρι, το οποίο επίσης επέβαινε σε μηχανή. Ξαφνικά, χωρίς να προηγηθεί κάποια συνομιλία, άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο. Αμέσως μετά, οι δυο ένοπλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο άνδρας του θύματος, ηλικίας 53 ετών, κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια. Το ασθενοφόρο που έσπευσε τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει δεχθεί 3 σφαίρες στο σώμα του.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.

Ζάκυνθος: Γνωστή επιχειρηματίας το θύμα του μαφιόζικου χτυπήματος - Σοβαρά τραυματισμένος ο άνδρας της

Ήδη, αναζητώνται τα πιθανά κίνητρα των δραστών και οι έρευνες στρέφονται σε υποθέσεις από το παρελθόν του 53χρονου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ