Η μοιραία συνάντηση…..Κατερίνας Καινούργιου και Queen Ντίνας!

 
Η μοιραία συνάντηση…..Κατερίνας Καινούργιου και Queen Ντίνας!

Ενημερώθηκε: 22/06/20 - 17:14

Μαρία Τσιαντούλα

Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγες μέρες έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και ο λόγος είναι ότι η δεν δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής.

Κατερίνα Καινούργιου

Από τότε η δεν έχει πει και λίγα καθώς τις περισσότερες φορές την αποκαλούσε «ακατανόμαστη» και υποστήριζε πως ασχολούνται μαζί της λόγο του σόου!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο η αποχώρησε από το σόου, οπότε αναγκαστικά σήμερα έπρεπε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας!

Και όπως και έγινε….

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η αναφέρθηκε αρχικά στις δηλώσεις της Χριστίνας Παππά και είπε: «Εγώ θέλω να πω αυτό που και την τελευταία φορά με ρώτησαν ότι αυτά είναι θέματα φιλικά και τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Να βάλουμε μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό»

Και τότε η Κατερίνα της είπε : «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω ένα καλεσμένο στην εκπομπή, να μην το φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε…».

Η Κωνσταντίνα ανέφερε: «Άκουσα και εγώ πράγματα που λέγατε ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο Just και δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται και χοντρά πράγματα. Λύθηκαν γι’ αυτό είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, η συμπαίκτρια του Ζώτου».

Δείτε όλα όσα είπαν στο παρακάτω απόσπασμα.