Υπό επιτροπεία ο Γ. Κουμουτσάκος

 
Υπό επιτροπεία ο Γ. Κουμουτσάκος

Πηγή Φωτογραφίας: thepressroom.gr

Ενημερώθηκε: 24/08/16 - 12:49

Υπό επιτροπεία μπαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κουμουτσάκος, μιας και με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοιτάκη, ορίζονται αναναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη.

Κατά την ενημέρωση που έγινε για πρώτη φορά στα νέα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, παρόντες ήταν τόσο ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιχάλης Μπεκέρης όσο και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης.

με στόχο να ενισχύσει την προβολή των θέσεων της ΝΔ στα ΜΜΕ

Να υπενθυμίσουμε ότι στα μέσα Ιουνίου πάλι με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη ο Γιώργος Κοντογιάννης ανέλαβε σύμβουλος τύπου του κόμματος,, βάζοντας ουσιαστικά από τότε υπό επιτήρηση τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Παραμένει το ερώτημα αν ο πρόεδρος της ΝΔ πάει στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από νέο εκπρόσωπο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτίμηση στην ηγεσία του κόμαμτος είναι ότι οι επιδόσεις του Γ. Κουμουτσάκου στη θέση του εκπροσώπου ήταν ιδιαιτέρως χαμηλές καθώς οι παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ ήταν ελάχιστες, ενώ δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος λύνει και δένει πλέον στη ΝΔ.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα κυρίως δημοσιογράφων που γνωρίζουν το πως κινούνται τα ΜΜΕ και τα περισσότερα εκ των οποίων δεν προέρχονται από τον κεντροδεξιό χώρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιάννη Πρετεντέρη από το Mega, του Πάσχου Μανδραβέλη και του Κωνσταντίνου Ζούλα από την Καθημερινή και της Μαρίας Σπυράκη η οποία είναι πλέον ευρωβουλευτής και είχε διατελέσει για ένα διάστημα εκπρόσωπος τύπου επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αρης Πορτοσάλτε στα γραφεία της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνάδελφος Αρης Πορτοσάλτε βρέθηκε στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς όπου ξεναγήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τα ψηλά και χαμηλά των βάσεων

Συναγερμός στην Ιταλία-Ισχυρός σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βόρεια της Ρώμης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός στην Ιταλία: Εικόνες βιβλικής καταστροφής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)