Big Brother: Οι συζητήσεις και τα πρώτα «πηγαδάκια» (BINTEO)

 
Big Brother: Οι συζητήσεις και τα πρώτα «πηγαδάκια»

Ενημερώθηκε: 01/09/20 - 12:38

Big Brother: Άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των παικτών στο reality εγκλεισμού μετά τις πρώτες αναγνωριστικές μέρες διαμονής μέσα στο σπίτι.

Οι παρέες αρχίζουν και σχηματίζονται, αφού οι παίκτες μέρα με τη μέρα γνωρίζονται καλύτερα βγάζοντας πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον πρώην αντιδήμαρχο Σκύδρας, να πλησιάζει τον Θέμη Κανέλλο και να του κάνει κουβέντα για το νεαρό της ηλικίας του, λέγοντάς του ότι καλά κάνει που εκφράζεται στη ζωή με τον τρόπο που θέλει.

Εν συνεχεία όμως, ο Νικόλας Παπαπαύλου προσέγγισε τον Θέμη και του μετέφερε όσα εξέλαβε ο ίδιος από τον πρώην αντιδήμαρχο, αναφέροντάς του, μάλιστα, τις δηλώσεις του σχετικά με τους μετανάστες στην Ελλάδα, που ο Χρήστος Μακρίδης έκανε στην πρεμιέρα.

Και οι δύο παίκτες σχολίασαν με αρνητικό τρόπο τις αντιλήψεις του πρώην αντιδήμαρχου, ενώ ο Νικόλας Παπαπαύλου τις αποκάλεσε ρατσιστικές και δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να κάνει παρέα μαζί του, καθώς ήδη από την πρώτη μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής του, του είπε ότι λέει «μπαρούφες».