Νεκρή 33χρονη από κορονοϊό

 
Νεκρή 33χρονη από κορονοϊό

Ενημερώθηκε: 22/11/20 - 14:32

Τρόμο σκορπάει ο κορονοϊός αφού τα τελευταία 24ωρα νέοι συμπολίτες μας αφήνουν την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία της χώρας,

Τελευταίο τραγικό περιστατικό μια 33χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη που κατέληξε από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Η νεαρή διακομίστηκε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, όμως δεν τα κατάφερε, αφού κατέληξε από ανακοπή. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ οι γιατροί για να βεβαιωθούν για την αιτία θανάτου πραγματοποίησαν rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Συνολικά οι θάνατοι από covid 19 στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης το τελευταίο 24ωρο είναι 4, ενώ έχουν γίνει 24 εισαγωγές.

Εκτός από την 33χρονη άφησαν την τελευταία τους πνοή δυο άνδρες 73 και 66 ετών που είχαν υποκείμενα νοσήματα και νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη που έπασχε από υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στη μονάδα Covid.

Συνολικά 60 άνθρωποι με κορονοϊό έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα νοσηλεύονται 92 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.