LIVE: Λαμία-ΑΕΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Λαμία-ΑΕΚ (19:30, Novasports 2HD & thepressroom.gr)

Ενημερώθηκε: 11/01/21 - 21:33

Στις 19:30 στη Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας επιζητά βαθμούς, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνηγί της παραμονής.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση στις υπηρεσίες των Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Χατζηστραβού και Βασιλογιάννη. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς Μαρτίνεθ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία θέλει το τρίποντο προκειμένου να πάει στο εξ αναβολής ντέρμπι της Πέμπτης (14/1) κόντρα στον Άρη με την καλύτερη ψυχολογία, θα αγωνιστεί απέναντι στους «κυανόλευκους», χωρίς τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Μιτάι, αλλά και τους Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλο, Χνιντ και Παουλίνιο με τους τρεις τελευταίους να βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Λαμία
Λαμία
0-1
ΑΕΚ
ΑΕΚ
  • 21:22
    ΤΕΛΟΣ

     

    Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα της Λαμίας (0-1) χάρη στο γρήγορο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ και απέκτησε ηρεμία ενόψει του ερχόμενου πρόωρου... τελικού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

  • 21:22
    93'

     

    Ο Λόπες τελευταία στιγμή θα απομακρύνει με το κεφάλι προ του Αραμπούλι και θα κερδίσει το επιθετικό φάουλ. Πάλι μια σέντρα των γηπεδούχων έμεινε... ζωντανή στην άμυνα των κιτρονόμαυρων αλλά ο Λόπες είχε κλείσει σωστά και έδιωξε.

  • 21:17

     

    Συμπληρώθηκαν τα 90', τέσσερα λεπτά ο έξτρα χρόνος!

  • 21:08

     

    Τελευταία δεκάλεπτο στη Λαμία, η ΑΕΚ συνεχίζει να προηγείται με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ανσαριφάρντ στο 9ο λεπτό. Συνεχίζει να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 53' η Ένωση λόγω της αποβολής του Ινσούα, αλλά κρατάει άνετα το προβάδισμά της.

  • 21:07
    64'

    Ταχύτατη αντεπίθεση για την Λαμία, με τον Αραμπούλι να φεύγει απέναντι στον Αθανασιάδη αλλά αντί να πλασάρει πήγε να... αδειάσει τον Νεντελτσεάρου και αυτός τον έκοψε τελευταία στιγμή.

  • 20:18

    Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ προηγείται 1-0 της Λαμίας εκτός έδρας, χάρη στο τέρμα του Ανσαριφάρντ στο 9ο λεπτό. Μεστή εμφάνιση από τους κιτρινόμαυρους, ορισμένες φορές βγάζουν καλές συνεργασίες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου αλλά μεσοαμυντικά έχουν αρκετά κενά και αδυναμίες, τις οποίες όμως δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

  • 20:11
    39'

    Απειλεί η Λαμία! Η μπάλα στρώθηκε στον Προβυδάκη που έπιασε το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

  • 20:10
    40'

    Ωραία κίνηση του Αλμπάνη που αποφεύγει τον Μπεχαράνο, βρίσκει τον χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Αντέτζο και περνάει κόρνερ.

  • 20:04
    32'

    Κακό σουτ του Προβυδάκη, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Πολλά λάθη μεσοαμυντικά από τους κιτρινόμαυρους, είναι έξαλλος ο Μανόλο Χιμένεθ και βάζει τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του.

  • 19:58
    22'

    Δοκάρι για την ΑΕΚ! Ωραία ντρίμπλα του Ινσούα και σέντρα στο ύψος του δευτέρου δοκαριού, με τον Ανσαριφάρντ να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας.

  • 19:50
    18'

    Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ. Εξαιρετική κάθετη του Τάνκοβιτς, βγάζει φάτσα με τον Επασί τον Μπακάκη αλλά ο Έλληνας μπακ δεν κατάφερε να νικήσει με τον πλασέ του τον πορτιέρε της Λαμίας.

  • 19:46

    Η ΑΕΚ βρίσκει το γρήγορο γκολ και διώχνει από πάνω της το άγχος... Να δούμε πώς θα διαχειριστεί το προβάδισμά της από εδώ και πέρα, αλλά και την αντίδραση της Λαμίας.

  • 19:45

    1-0 για την ΑΕΚ, θα δούμε αν θα μετρήσει και το γκολ μετά την εξέταση του VAR. Για οφσάιντ στον Ανσαριφάρντ τσεκάρεται η φάση...

  • 18:56

    Καλησπέρα σας...