Διαρροές survivor (spoiler): Άγριες κόντρες σήμερα (26/01) στον αγώνα ασυλίας – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

 
Διαρροές survivor (spoiler): Άγριες κόντρες σήμερα (26/01) στον αγώνα ασυλίας – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Ενημερώθηκε: 26/01/21 - 14:14

Διαρροές survivor (spoiler): Χαμός θα γίνει σήμερα (26/01) τόσο στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όσο και στο συμβούλιο του νησιού όπου θα βγει και ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Περικλή Κονδυλάτο

Ασημίνα Ιγλέζου

Γιώργο Κοψιδά

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο που κυκλοφόρησε βλέπουμε ένα αγώνισμα που βασίζεται στη δύναμη. Οι παίκτες βρίσκονται πάνω σε μια πλατφόρμα και με ένα μαξιλάρι που κρατούν στα χέρια προσπαθούν να βγάλουν εκτός τον αντίπαλό τους. Οι κόντρες είναι μεγάλες με αποκορύφωμα τον που αγωνίζεται εναντίον του Πάνου Καλλίδη και ωρύεται υποστηρίζοντας ότι ο τραγουδιστής τον χτύπησε στο κεφάλι. Επίσης βλέπουμε τους παίκτες στον πάγκο να μένουν άναυδοι με τα χτυπήματα πάνω στην πλατφόρμα με τα χτυπήματα. Να τονίσουμε ότι το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι χειρότερο από ποτέ. Στο αγώνισμα βλέπουμε την να μην δίνει το χέρι της στον εμφανώς τσαντισμένη από την υποψηφιότητά της στο χθεσινό συμβούλιο.

Survivor

Νίκος Μπάρτζης

Κώστα Παπαδόπουλο

Εξίσου εκρηκτικό είναι και το σημερινό συμβούλιο του . Ο κοντράρεται άσχημα με παίκτης της αντίπαλής ομάδα και πιθανότατα με τον λέγοντας ότι θέλει να κρίνεται όχι για την ζωή του στον έξω κόσμο, αλλά για όσα συμβαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Επίσης η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι φανερά ενοχλημένη και κατηγορεί παίκτες για υποκρισία.

Survivor

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν, αν και ακόμα είναι νωρίς και ίσως δεν επιβεβαιωθούν, η μπλε ομάδα έχει το προβάδισμα για να πάρει τη νίκη. Προσοχή! Πρόκειται για πρόωρες διαρροές (spoiler) και είναι πολύ πιθανό αργότερα να ανατραπούν. Θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για την ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας του όσο και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)