Survivor spoiler (9/3): Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

 
Survivor spoiler (9/3): Ποιοι κερδίζουν σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

Ενημερώθηκε: 09/03/21 - 11:18

Survivor spoiler (9/3): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ενώ στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Survivor

Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με όλες τιςδιαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει πρώτοι από νωρίς το πρωί να επιβεβαιώνονται. Η κόκκινη ομάδα κατάφερε εύκολα να πάρει τη νίκη στέλνοντας τους αντιπάλους στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το οποίο κέρδισε η Άννα Μαρία Βέλλη, βάζοντας στοπ στα σχέδια της κλίκας του Σάκη Κατσούλη και του Πάνου Καλλίδη. Μετά από ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι παίκτες της μπλε ομάδας με την ψήφο τους αποφάσισαν ότι ο υποψήφιας για αποχώρηση από το είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τα μέλη της μπλε ομάδας δεν στόχευσαν ευθέως τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά τον «χτύπησαν» εμμέσως ψηφίζοντας τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor 2021

Σε ότι αφορά στη μπλε ομάδα γίνεται χαμός. Πλέον είναι χωρισμένοι στα δυο με τον Αλέξη Παππά να «κοιτάζει» προς την ομάδα του Σάκη Κατσούλη. Ο Τζέιμς με τον Σάκη κοντραρίστηκαν για ακόμη μια φορά στον χώρο πριν το αγώνισμα. Ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας ζήτησε ξανά να μην αναφέρονται στο όνομά του, ενώ επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Καφετζή λέγοντάς τους πως δεν ξέρει να μιλάει. Επίσης στο χθεσινό επεισόδιο του είδαμε τον Πάνο Καλίδη να έχει κάνει ολική μεταστροφή και πλέον να θεωρεί πως οι πρώην κολλητοί του φίλοι στη μπλε ομάδα των μισούν. Μάλιστα μιλώντας στην κάμερα είπε ότι έχει κουραστεί ψυχολογικά και πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς. Οι κόκκινοι από την άλλη είναι αρκετά καλά. Κέρδισαν την ασυλία, έφαγαν το έπαθλο και βλέπουν τους αντιπάλους τους να βρίσκονται υπό διάλυση. Η κόντρα του Γιώργου Κοψιδά με τον Τριαντάφυλλο δεν ήταν κάτι σοβαρό και πλέον μόνο μια ενδεχόμενη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες.

αγώνα ασυλίας

Survivor

Σήμερα το βράδυ θα δούμε τον δεύτερο. Αν κερδίσει η κόκκινη ομάδα οι μπλε θα ψηφίσουν ξανά στο σημερινό συμβούλιο έναν ακόμη υποψήφιο παίκτη για αποχώρηση, ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη θα βγάλει στον τάκο όποιον παίκτη θέλει, αφού έχει τη δυνατότητα να φοράει το κολιέ της ασυλίας. Στην περίπτωση που κερδίσει η μπλε ομάδα, οι κόκκινοι θα πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ενώ το βράδυ θα ψηφίσουν ποιος θέλει να αποχωρήσει από το . Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στο ενδεχόμενο νίκης της κόκκινης ομάδας οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερεις και θα γίνει πραγματική «σφαγή», αφού οι στρατηγικές θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Survivor 2021

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για την ομάδα που κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας του, όσο και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η μπλε ομάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για όσα θα συμβούν σήμερα το βράδυ.