Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Χωρίζει οριστικά ο Κωνσταντής από την Δρόσω; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου και χωρίζει με την Δρόσω

Ενημερώθηκε: 31/03/21 - 18:52

Γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις που κόβουν την ανάσα είναι ο φετινός κύκλος της αγαπημένης μας σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, το επόμενο διάστημα θα βγει στο προσκήνιο όλη η αλήθεια για την δολοφονία του Σέργιου, μία αλήθεια που θα αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

Μάλιστα, σήμερα μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» μάθαμε ότι μετά τον Νικηφόρο αυτός που θα μάθει τα πάντα για τον φόνο του Σέργιου είναι ο Κωνσταντής.

Συγκεκριμένα, Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις αδελφές στη δολοφονία. Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χωρισμός αυτός δεν είναι οριστικός, καθώς ο Κωνσταντής είναι πολύ ερωτευμένος με την Δρόσω, και παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση, να είναι και πάλι μαζί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ