Αυτό θα είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME!

 
Αυτό θα είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME!

Ενημερώθηκε: 14/05/21 - 14:11

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα κάνει στροφή στη prime time, αφού όπως όλα δείχνουν η μοναδική σειρά που θα παίζει θα είναι στις 20:00 ο Ήλιος και στις 23:00 οι Άγριες Μέλισσες.

Ας τα πάρουμε όμως αναλυτικά. Ήλιος, Φάρμα, Game of chefs, Άγριες Μέλισσες, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Show Σαφερλή , είναι τα προγράμματα που θα καλύψουν το prime time του καναλιού.

TVNEA.COM

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του στις 21:00 με 23:00 θα παίζουν Φάρμα και Game of chefs με δίωρα επεισόδια, ενώ στις 23:00 και για μια ώρα καθημερινά θα παίζει η αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Ήδη στον ΑΝΤ1 έχουν δώσει το πράσινο φως τόσο στη Φάρμα που όπως φαίνεται θα μπει σε γυρίσματα προς τα τέλη Αυγούστου , όπως και το Game of chefs που ξεκίνησε η στελέχωση του. Πολύ σύντομα θα δούμε και δηλώσεις συμμετοχής...

To Show του Μάρκου Σαφερλή όπως όλα δείχνουν θα το δούμε στο Ά μισός (εκτός COVID-19 απρόοπτου) και θα παίζει κάθε Σάββατο, ενώ το Ελλάδα έχεις ταλέντο θα βγαίνει κάθε Κυριακής στις 21:00.