Τι λέει ο δικηγόρος του 32χρονου που συνελήφθη μαζί με τη γνωστή παίκτρια ριάλιτι με πολλά κιλά κοκαΐνης 

 
Τι λέει ο δικηγόρος του 32χρονου που συνελήφθη μαζί με τη γνωστή παίκτρια ριάλιτι με πολλά κιλά κοκαΐνης 

Ενημερώθηκε: 10/09/21 - 19:16

Ανατροπή στην υπόθεση σύλληψης με κοκαΐνη, γνωστής παίκτριας σε reality, καθώς ο σύντροφός της αναλαμβάνει την ευθύνη της διακίνησης.

«Χρήστη ναρκωτικών και αχυράνθρωπο» χαρακτήρισε τον 32χρονο που συνελήφθη με 7,8 κιλά κοκαΐνης ο συνήγορος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στο Live News.

O δικηγόρος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ότι διακινούσε τα ναρκωτικά πελάτης του.

«Είναι δικογραφία με βαρύτητα ως προς την κατασχεθείσα ποσότητα. Δεν είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχέσει οι ελληνικές αρχές, αλλά δεν είναι συνήθης» σημείωσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε «ρόλο αχυρανθρώπου» και ότι πρόκειται για «ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο».

Σχετικά με το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο, ανέφερε ότι «η συγκατηγορούμενή του ήταν σπίτι και είχε παντελή άγνοια, δεν είχε σχέση, γνώση ή εμπλοκή».

«Στη διακίνηση των ναρκωτικών εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος που υπερασπίζομαι είναι αχυράνθρωπος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κύριος της ποσότητας» κατέληξε ο δικηγόρος.

Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: 

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.